nudááá--HOLKY JSTE TAKY ČASTO BEZ CHLAPA,..?.-)a jak se zabavíte?

06.05.2010

Praha západ a okolní vesničky,není tu někdo poblíž???? :§)

Kliknutím vložíte smajlíky:

:a: díky za příspěvky...hoj mamušky,koukám že jsem snad jediná co se nudí-)popravdě bych se nenudila nebýt malé,mám spousta zájmu a koníčku ale se svým 7 měsíčním mimčem nic nejde,nic začínat a nic kloudně tak to se do ničeho ani nepouštím,..Bydlíme tu skoro rok na vesničce a skoro nikoho tu neznáme,mít tu rodinu a přátelé tak vymetám každý den a nudu taky neznám,.věřím že se to s lepším počasí spravý,budu na zahrádce a často venku ale tahle jeto fakt šílený,..a studovat???na to fakt nemám halvu,.spíš bych potřebovala pracovat,.vzhledme k finanční situaci si školu určo nemužu dovolit.

In reply to by Jesyna

Byla jsem na tom podobně jako Ty. Malá se nám narodila, když jsem tu bydleli dva měsíce. Také jsem u nás ve vesnici nikoho neznala. Lidi jsou hodně nepřístupní, tedy ne všichni. Víc jsem si popovídala se staršíma ve věku mojí mamky. Až letos, to budou malé 3 roky, jsme se tu tak trochu daly tři maminy dohromady a chodíme s dětmi na procházky. Ale ze začátku to bylo hrozný, všechny maminy tu byly opravdu nepřístupné a uzavřené třeba dvě, tři do sebe a dost....
Možná proto jsem tu školu začala, jo a ještě předtím jsem blbla do Oriflame, ale to už mě naštěstí pustilo. Pak přišla na řadu ta škola, která mě vcelku stojí jen 1x za 3 týdny jízdu do Brna do školy. Dělám státní školu, nic se neplatí.... Neříkám, že nějaké výdaje nemám, ale není to např. 14 tisíc jako na soukromé ve Znojmě....

A co takhle začít studovat?:-)
Já jsem se ze začátku také celkem "nudila". Malá byla hodně hodně miminko. Docela v pohodě jsem stíhala domácnost i zahradu. Manžel chodí domů kolem půl třetí.
Hodně času jsem trávila na netu na různých aukcích a často kupovala něco na malou. Až jsem si řekla dost! Podala si přihlášku na vysokou a letos budu končit druhý rok. Malá bude mít tři roky a v listopadu se nám narodí druhé mimčo. Věřím, že bude tak hodně jako malá a že zvládnu dostudovat:-)
Tak přeji příjemnou zábavu:-)

ahoj, já jsem z Kladna a zatim se nudit nestačim :///: . Manžel odchází do práce v sedm ráno a vrací se mezi sedmou a osmou večer. V tu dobu už buď dětičky spěj nebo se chystaj do hajan. Už jsem si nato zvykla a spíše mě deptá když je manžel doma-máme narušený takovej ten svůj rytmus :s: . Ne, jsem ráda když je snáma doma-aspoň se věnuje dětičkám a já si vklidu dělám co je potřeba a co nestihnu v týdnu. Nějak mám pořád co dělat. Buď jsem s dětma venku a nebo doma uklizim, vařim apod...zrovna tento týden je tak hnusně, že jsme venku jen chvilku ale zase jsem stila pořádně uklidit celej byt (umýt linku,okna, koupelnu, protřídit skříně apod) -takže taky to má své výhody :a:

a jak máš velký miminko? já jsem taky doma sama, přítel odchází asi na 6 a vrací se jak mu to vyjde, většinou taky kolem 6, někdy dřív. ale já se teda za tu dobu co mam malýho ještě nenudila, pořád je co dělat, sem tam se sejít s kamarádkama.....měla bych na práci spoustu koníčků, třeba šití, čtení aspon časopisů, vyrábění různých dekorací do bytu, nebo dekorací a hraček pro malýho, ale ten mě tak zaměstnává, že jsem ráda že uvařim, bude mu ted rok a půl. nudu neznam, vždycky se umim něčim zabavit, tim víc ještě ted když začne pěkný počasí, to pak nevim co dřív, kam dřív vyrazit, jestli do přírody, nebo do města, do toho domácnost, hřiště, no prostě mateřská je celodenní zápřah :one:

ani neumím. Manžel pracuje v PZE, bydlíme na KL, což je od tebe vzdálenost zhruba 30km, tzn. jako od nás do PHY stejně- takže docela dost. Snažíme se chodit ven, pokud je na to počasí, ale dnes zrovna uvažuji, jak dítko (bude mu 9 měsíců) do večera zabavím, když venku prší a on nám dosud nesedí, neleze ani nic jiného :a: .
Nedávno jsem od mamky dostala odkaz odsud z webu, kde se hledaly kamarádky- maminky na Kladně ke společným procházkám apod. Sešly jsme se tři u nás na Sletišty a jedna ode mně bydlí cca 5 minut- s ní plánujeme společný výlet do Zooparku nedaleko busem nebo např. výlet do Divoké Šárky. Měla bys také někdy třeba zájem?

Ahoj. Já jsem teda z Bráníka, ale manžel je taky celý dny v práci. Já se ale fakt nenudím. Máme devatenácti měsíčního Kubu a s tím je zábavy až až. Po pravdě jsem ráda, když v poledne usne a já si můžu na chvíli sednout. Ale stejně toho moc nenaodpočívám. Vařím, žehlím, uklízím. Když mám náhodou trochu času, tak si sednu k počítači nebo si čtu. Jen počkej až mimčo vyroste. Ještě si ráda vzpomeneš, že ses někdy v životě nudila :a: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka