Dnešní ultrazvuk a poradna 30+2tt

05.05.2010

Ahojte holky :€O: Tak dnes jsem byla v poradně a na velkém utz,moc jsem se těšila. Tlak mám nižší 100/60,vážím skoro 71 :|€|: Takže jsem nabrala skoro 14kg. To je dost hrůza,ale neva,v předcházejících těhotenstvích to bylo taky tak a kila šly po porodu dolů rychle. No ale je pravda,že jsem byla o dost mladší než tedˇ. :j) Taky už byly výsledky krevního obrazu,tak jsem dost chudokrevná,myslela jsem si to,protože se cítím strašně unavená,pořád bych spala a mám problém udýchat krátkou vycházku. Tak jsem dostala tabletky železa a budu baštit 2 denně. A ted´to nejdůležitější-miminko :girl: Je hlavičkou dolů a váha odpovídá začátku 31.tt- 1550g.
Těhulky letňátka už se nám to krátí ajak se cítíte vy? Poslední týden mě bolí při chůzi stydká kost a kromě té únavy a zadýchávání se cítím dobře. Tak se opatrujte a těšme se na miminka :a:

ahojky super že princezna je nachystaná hlavičkou tak snad se už neotočí což tady některé mainky taky psaly.
Naše beruška měla 1500g v 30tt takže jsou vlastně stejné a mám zatím 11kg navíc ale v úterý jdu do poradny tak počítám že to bude víc :one: :one:
unavená se nějak necítím tedy jak kdy ale zabrat mne dá i sebemenší procházka ale jinak kromě natíkání kotníku se taky cítím dobře.Jen malá někdy dovádí tak že jí cítím úplně všude a přemýšlím jestli tam nejsou dvě :€): :€): :€):
jojo krátí se to člověk tomu ani uvěřit nemůže,co :\x:
měj krásnou neděli a at je dál vše v pořádku jak ted a na ten tlak mne doktorka vždy řekne at víc piju.
papááááááá Iva :a: :a:

ahojky, tak hlavně, že je na utz všechno v pořádku. Váha princezny je krásná. Z kil si nic nedělej, půjdou dolů samy... :///: Mě moc zajímá v jaké poloze je ta moje prdelka, nepřijde mi, že by byla nějak stejně, velké rány cítím na levé straně, ale občas i na pravá, tak mi přijde, že je vodorovně :C]]: S tím železem snad nebudeš mít zácpu, já jsem ho brala ze začátku a pak jsem to musela vysadit, nedalo se to... Tak pěkné těhulkování :€O:

Jsem ve stejném týdnu jako ty. Mám 15 kg nahoře a dr.dost remcá. Zítra jdu do poradny pro výsledky krve. Mimi :cc): zatím bylo vždy KP, tak snad... Musím říct, že mě také bolí ta stydká kost. Minulý týden jsem měla cervix score 2, tak snad se to nezhoršilo. Jo a hrozně mě loupe v kříži, když se v noci otáčím z boku na bok :§)
V práci se mi to již krátí. Ráno se mi už nechce vůbec vstávat!! :(
Ještě se chci zeptat, když má již holčičku otočenou, cítíš jinak pohyby než předtím? Cítíš je nahoře?

In reply to by leni

Ahoj Leni,cítím jak kope nožičkama nahoře,pár centimetrů nad pupíkem. Ale cítím pohyby i úplně dole,to tam asi mává ručkama,někdy to dost zabolí. do práce už nechodím a jsem ráda,vybírám si dovču a za 2 týdny začátek mateřské. a z remcání mudr.na váhu si nic nedělej,někdo přibere málo,někdo víc a těžko to jde ovlivnit. Hlavně at´je vše v pořádku. Držím pěsti na zítřejší poradnu :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka