DEPO PROVERA

04.05.2010

Ahoj všem........
S manželem jsme už mluvili o druhém miminku, které bychom chtěli do 2 let našeho Kubíčka..... To znamená, že bych chtěla být těhotná už v březnu příštího roku..... ALE mám píchnutou antikoncepci DEPO PROVERA :-( Doktor mi neřekl žádná negativa týkající se dalšího otěhotnění a to, co jsem se dočetla na netu mě zděsilo!!! Otěhotnění se nemusí podařit celých 31 měsíců :jawdrop: :jawdrop: To je děs!!!!! Máte některá zkušenost s touto antikoncepcí a následným otěhotněním??

Ahoj, já brala Depo Proveru asi 6 let, po vysazení jsem dostala menzes už za měsíc a pak pravidelně po 26 - 28 dnech. Bohužel těhotnět se pokoušíme už 2 roky a nic. Přitom všechna vyšetření máme úplně v pořádku, tak to teď zkoušíme s CAR. Doktoři si ale nemyslí, že to má za následek Depo, ale svádí to na přírodu :(. Snas se vám brzo zadaří :)

Taky jsem o tom četla hrůzy. Překvapuje mě ale, že moje doktorka,které si moc vážím a ve poustě věcí v těhotenství mi pomohla a zachránila,tak mi to velice doporučovala. Beru ale všechny informace na netu s mírou,jako vždy. Každá jsme jiná a naše těla se stím poperou jinak...Já jí tedy beru, dneska jsem shodou okolností dostala injekci a tak půl roku od snažení jí vynechám...Pa

Ahoj,tak ja ji taky beru...Ale dr.mě tak akorat upozornil že některe ženy po ni dost krvacej,ale tak jak jsem ji uživala před několika lety asi rok,tak jsem vubec nekrvacela a žadne potiže jsem neměla,tak jsem do toho šla zase...Ale sama chapu že nemit ms.neni to přirozeny..te´d nekrvacim ale jenom špinim,nebo lehce krvaceni,ale opravdu moc,lehke ale trva i 2tt.tak už sama přemyšlim jestli jit od toho prač,no co budu povidat žadne problemy jinak nemam a beru ji a nemusim přemyšlit každy den nad pilulkama,určitě jsem do ni šla z duvodu lenosti a absenci ms..Co se tyče otěhotněni,slyšela jsem docela negatyva...jasam jsem ji přestala pichat asi 2 roky před otěhotněnim,ms se mi dostavila hned druhy měsic,ale měla jsem docela šileny bolesti břicha a neznala jsem duvod,dokonce jsem byla i na laparcemale bylo vše ok,tak te´d tprve mě napadlo jestli zrovna to nebyl ten duvod že jsem ji uživala...Tak k otěhotněni,vysadila jsem ji ale nesnažili jsme se nějak,občas to ulitlo,ale použivali jsme ochranu,tak ti v tom nemužu poradit,otěhotněla jsem až otěhotněla a stačilo jenom jednou..Ale depa se nedoporučuje moc ženam ktere chtěji mit ještě děti...Snad v něčim jsem ti pomohla,byt tebou tak jdu od toho pryč,a raději uživej pilulky,než rozhodneš pro dalši těhu,než abys byla o nervach...

ahoj, mě dr. tuto antikoncepci nedoporučila a to už další dítko nechceme. Říkala že je to jedna z nejhorších antikoncepcí. hodně zatěžuje organismus-játra, ledviny. Jsou časté problémy ze zadržováním vody, bolesti hlavy, nepravidelné krvácení-kolikrát i velmi silné krvácení, křeče v břiše. Další negativum je pokud chceš další dítě. Může se stát že budeš mít problém otěhotnět i rok po vysazení. Jsou sice holky, které otěhotní bez problémů ale těch je málo. Myslim si že když se chceš za rok snažit o mimi tak je pro tebe tahle antikoncepce nevhodná.
Moje kamarádka tuto antikoncepci bere i když má díky ní zdravotní problémy. Ale je v tomhle hloupá. Než aby myslela denně na to, že si má vzít prášek, tak si nechá do břicha píchat tento sajrajt. Už nyní má problémy s jádtrama, často má křeče v břiše a silně krvácí. Dokonce i vodu zadržuje-má oteklé nohy. Vždy jde do lékárny a koupí si čaj na odvodnění. Tuto injekci si píchá už 4 roky :00:

ahojky. :a: Já mám zkušenost. :\/: A dost špatnou zkušenost! :€{€: Brala jsem jí rok.Po vysazení jsem vůbec nedostala MS, :€\€: takže další rok jsem chodila na vyvolávačky,bez nich bych to vůbec nedostala. :( A zhruba další celý rok jsem nemohla přijít do jiného stavu. :#o: Už bych jí nikdy nechtěla!!!!! :€z€: :€z€: :€z€:

Zkušenosti nemám, ale doktorka mi jí nedoporučila. Právě kvůli tomu, že než se cyklus upraví, tak to může trvat i několik let.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka