Bolest třísel před porodem

22.02.2008

Ahojík děvčátka. Mám dotaz. Posledních pár dnů na konci těhotenství mě vždycky z ničeho nic chytne šílená krátce trvající bolest do třísel. Nebo prostě tam úplně nahoře do vnitřní strany stehen. Děsně to vždycky zabolí, ale opravdu to trvá jen chviličku. Ale málem se u toho kácím. Nevíte někdo, co to může být nebo nemáte s tím zkušenost? Díky :k:

Ahojky také mě to bolelo,dokonce jsem tu o tom psala.Někdy i celou noc a fakt jsem řvala bolestí.Nějak samo mě to přešlo,alespon už to není tak strašná bolest jako dřív.Prý jsou to vazy co spojují dělohu a jak se tam to mimi tlačí a klesá tak se to napíná.......Myslím,že tě to také přejde.Ještě beru nějaké magnesko v prášku,ale spíš když si vzpomenu.

Ahojky,mě to tak taky bolí. Ta vnitřní strana stehen,nebo spíš třísla,ale vždycky to cítím,když se malá nějak hodně pohne. Ale je to celkem nepříjemný,to jo...

Ahoj, já mám to samý, už asi měsíc...to jak se ti napíná deloha, nebo se mrnousek mrská v břiše, tak se napnou vazy a ta bolest vystřeluje do třísel...mě říkala porodní asistentka, že to nic není.. :) Ale ted poslední dny mě to chytne občas docela slušně

taky mě to tak bolí. Tedy lépe řečeno kyčelní a pánevní svalstvo a vazy. To už se ti to všechno pěkně uvolňuje a chystá na porod :one:

In reply to by Meg

No kyčle ani pánev to právě nesjou. Je to spíš ta vnitřní strana stehen a asi ty vazy. No tak to je teda dost hnusná bolest. Naštěstí to přijde a hned je to pryč, teda zatím :00: :00: :00:

In reply to by Meg

No máš pravdu, proti tomu, co už jsme vydržely až do teď, to už je za chvíli :) Jenže my se máme ještě stěhovat do novýho bytečku. Zatím bydlíme u rodičů manžela a už mě to tady dost často štve :w: Byt měl být původně hotovej už v říjnu a vypadá to, že dřív jak v dubnu tam nebudem. Děsně se to vleče :\/: Už na něj čekáme takovou dobu :w: Já jsem pak celá nervní, jak se s tím mimískem budem stěhovat, že bude potřeba zařídit tolik věcí. Kdyby to stěhování proběhlo už teď, tak by to bylo mnohem jednodušší :\/: Navíc by jsme už postýlku a komodu stavěli ve svým. Takže jak se to tak všechno natahuje a prodlužuje, tak mám pocit, že to vůbec neutíká a že se snad nikdy nedočkám :\\:

In reply to by Zuzu

Ahoj Zuzu, já mám to samé asi už od 25 týdne....ted je to intenzívnější a občas mě to fakt položí, jak je to šílená bolest v tříslech. Nepamatuji si, že bych to nějaké těhotenszví měla. ( je fakt ale, že už si houby pamatuju ). Vylekalo mě to dost, ale doktor říkal, že je to normální a že mě to začne třeba i vystřelovat do stehen.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka