rada

03.05.2010

Ahojky těhulky, mám takový dotaz jsem v 6. týdnu, mám to potvrzené už i od doktorky a na další kontrolu jdu až příští týden, tak jsem si jen tak pro klid udelala tehotensky test abych videla jak druha carka sili a misto toho je je strasne slaboulinka, mam mit strach, ze je neco v neporadku? Mate s tim nekdo zkusenost?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, záleží taky, kdy jsi testít dělala. Po ránu může být čárka silnější, během dne, kdy více piješ a moč je zředěnejší může být slaboučká. Pokud nemáš jiný problém (krvácení, bolesti), tak buď v klidu :€s€:

Test je ten samy diky kteremu sem zjistila, ze jsem tehotna to byla druha carka silna a ted nejde skoro videt, mam hrozny strach, ale nechci zbytecne plasit a utikat k doktorce

Ahoj, podle mě mít strach vůbec nemusíš, hlavně že tam čárka je. Ono taky záleží, jaký to je test, zrovna třeba je nějaký starší nebo prostě není tak dobrý. Když Ti doktorka řekla, že je vše v pořádku, tak není důvod, broč by ses měla bát. Taky jseš teprve v začátku těhotenství, tak neměj obavy, vše bude ok :-) Krásné těhulkování :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka