kočárek pro vysokou maminku

02.05.2010

Maminky, potřebuji poradit ve výběru kočárku :/;x: . Vím, že máme ještě hoodně času, ale přeci jen bych se už chtěla poočku kouknout na výběr kočárků. Chtěla bych kombinovaný kočárek, ale jsem celkem vysoká (183 cm), tak potřebuji aby jak rukojeť tak i korbička byla vyšší, ať se nemusím hrbit, a taky abych nekopala do koleček nebo brzdy. Celkem se mi líbil firkon verano, ale viděla jsem ho jen na netu, takže nevím, jaký je ve skutečnosti .
Prosím o radu a vaše zkušenosti. Jinak přeji hezký zbytek uplakané neděle . :a:

Ahojky, já už jsem to tu také řešila, měřím 180 cm a přítel je tak o dva tři cm vyšší. A vypadá to na Firkon, byla jsem na něj i mrknout v obchodě a myslím, že patří k těm vyšším, takže by neměl být problém.

holky díky za reakce.... zapomněla jsem tam napsat, že cenově by měl být tak max. 9-10 tis.Kč, takže se na ty vaše tipy podívám a zvážím....

Ahojky,máme stejnou výšku:-) já mám casualplay S4 a nezohýbám se..manžel má o 10cm víc a taky moc ne a rukojeť se dá vysunout,my ji máme úplně na hořře,ale zohlí nejsme..

ahoj. Firkon nevím jaky je, ale zkus juknout na Espiro Enzo, GT, GTX....je to pořád to samé, jen se mění podvozek... Ale jukni se, kočárek mi přijde hezky vysoký, já jsem také hledala, aby jsem se nemusela ohýbat i když vysoká tedy nejsem..měj se hezky...ahoj

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka