Dobré ranko

22.02.2008

holčiny.Jaká byla noc? Já jsem spala vcelku dobře až se divím.A jak se jinak máte při pátku? Pohladte za mě všechny mimíska. :cc): :a: :a:

Ahojky Gabi ja spala docela dobre az na to curani :-D no to pocasi stojiza na dve veci takze bych nejradsi zalehla do postylky a sla spat ale to se mi nepovede to vim :-D Tak co holky uz jsou hodny?

In reply to by blondyna

Blondýnko se 3dětma můžeš uklízet pořád a pořád je co dělat.To počasí mě nějak ničí mám nějak blbou náladu tak musím zaměstnat ruce.Sedla na mě depka mrška jedna odporná.Jdu se jí bránit tak mi drž palečky abych nad ní zvítězila. :? :n: :a: :a:

taky jsem spala dobře a taky se tomu divím. Na záchodě jsem byla asi jen jednou nebo dvakrát a nevzbudil mě ani manžel jdoucí do práce ve 4 ráno, jako obvykle. Úžasné. Snad ten dnešek bude taky takový, neb počasí je tu šílené. Pohlaď za mě taky svého mimíška.

In reply to by Meg

Ahojky Meg.Tady je taky hnusný počasí že by psa člověk nevyhnal.Je to tak zalíst do pelíšku a nevylejzat.Mažel vstává taky ve 4hod.ráno a taky jsem se dneska nevzbudila jinak tady s ním každé ráno straším a pak se jdu na chvilku natáhnout a pak zase vstávám s dětma do školy a školky. :a: :a:

In reply to by Gábinečka

Ahoj!!! Ten můj odchází taky v tuhle šílenou hodinu a to jsem schopná se tak překulit na posteli, dát mu pusu a popřát hezký den. Pak si pod sebe pod sebe nasoukám jeho peřinu a rozvalím se přes celou postel :s: Tady je taky parádně hnusně :-(

In reply to by Gábinečka

smát. Jsme na tom stejně. Taky s ním chodívám posnídat, pak se ještě natáhnu a pak vstávám kolem 8. hodiny. Je tu naprosto šílená kosa a hrozný vítr. Chtěla jsem se jít někam projít, ale prdím na to!! Mám uklízet, tak mě to aspoň nebude lákat ven. :a:

In reply to by Meg

Meg tak to jsme na tom stejně.To počasí mě snad zničí má nálada je dnes na bodu mrazu půjdu se taky zaměstnat prací a to má dneska dorazit ještě moje sestra se svýma dvěma ratolestma. :? :? :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky