První poslíčci?

Anonym (neověřeno)
21.02.2008

Tak už mam asi za sebou první poslíčky... :00: a jsem z toho vyjukaná, jako kdybych už měla rodit :s: ... Nevíte, jestli na ně pomáhá jenom teplná sprcha nebo i teplá vana? ;)

nám říkali na předporodním kurzu, že právě teplou sprchou rozeznáme, jestli to jsou ještě jen poslíčci, nebo už pravé kontrakce. Pokud si dáš na bříško teplou sprchu a povolí to a ustane, jsou to jen poslíčci. Pokud to nepřestane, máme se připravit na odjezd:)

tak to už bude brzy mimi :cc): pomáhá teplá voda,je to úplně jedno zda sprcha nebo vana,když mi bylo ouvej a nechtělo se mi do vody,tak pomohl i ručník namočený v teplé vodě na ppodbřišek a na záda

Jůůůů,vážně? A jak jsi to pociťovala? Já totiž pořád nic a to mám za 3 týdny termín. Na poslíčky prý ale pomáhá jen změnit polohu,nebo se nějak prostě pohnout. A pak když nevíš,jestli jsou to poslíčči,nebo porodní bolesti,tak pomáhá teplá sprcha,ve které se porodní bolestí prý zhorší. Jinak nevím jak to s tou teplou vodou je. Tohle jsem se učila ve škole. :-)

Ahojky, moje sestra rodila před 3/4 rokem a tehdy jí doktorka říkala, ať si dá teplou vanu, ještě před tím, než pojede do porodnice, že by to mohly být stále poslíčci, takže si myslím, že ti vana určitě neublíží.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka