Holky co máte problémy s kojením!

21.02.2008

Maminky co máte problémy s kojením.....tady je odkaz, kde jsou i fotečky jak kojit a i je to popsané, tak se mrkněte ;)
http://www.kojeni.net/polohy.php

To je super stránka, taky jsem si ji uložila..škoda, že tam nepíšou jak se zbavit nadbytečnýho mlíka...jen Míša pípne poleje mě horko, prsa se nafouknou a jsem jak Dolly Buster, to musí přijít na řadu odsávačka :s: :s: :s: Chudák se jinak nepořídí přisát :00: :00: :00:

In reply to by PETRUSE333

Já se můžu v mlíce koupat :///: , ale lepší než kdyby nebylo... nejhorší dát si večer nebo během noci jogurt nebo jogurtový mlíko...to jsem v 10ráno vylévala 1/4litru do umyvadla..během dne je to nepatrně lepšíííííí..Ještě, že mám lapače mléka, ale i tak jsem neustále durch prolitá..

In reply to by PETRUSE333

Dneska jsme se o tom bavili s Lenčou na ICQ, ale mě by se to nevyplatilo to do HK dovážet a v RK ho neberou..ale dodávám už jednomu miminku, oni přišli o mlíčko na 3měsíci a taky jsme se dohodli se ségrou, chce malou odstavit a ona ji nechce pít z flašky kravský, tak že budeme odlévat ze sběračů moje a až si zvykne na lahvičku, pomalu přejdou i na to kravský z PET lahve..je jí 14měsíců a už má na maminku moc žubůůů...i tak toho mám fůru..nakrmila bych porodnici :s:
a pak že z nulek nic nepoteče..ony podstatně vyrostli, ale jsou to cisterny.. :one: :one: :one:

Ahoojky Petruško!!! Tsk jsem dnes byla na tom ultrazvuku, v galerii je fotka, tak jestli chceš, můžeš se kouknout na tu naší malou ale čilou princeznu.Je to zážitek, fakt super!!!

Péto já sice ještě nekojím,ale stránka je moooooc zajímavá a já si ji ukládám.Díky hodit se určitě bude :-)

In reply to by LenickaV

Je to docela dřina, ale snažíme se ;) Ale když jsem byla v porodnici, tak jsem na tom byla docela zle po psychické stránce.....malej moc papkat nechtěl :n: Doma už je to úplně o něčem jiném, ale stejně to ještě není ono :00: To levé prso nám stále dává zabrat :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka