POSLEDNÍ UTZ

01.05.2010

Krásné sváteční ránko všem.Tak jdu podat hlášení po včerejším utz.Jako vždy byl pan doktor :*8*: Vlašín ve skvělé náladě :one: a hned po tom co jsem ulehla se mne ptal jak zvládám těhu a že bříško krásně roste :€): :€): :€):.Beruška je úplně v pořádku a váží už 1500g a hlavičku má 7,5cm což prý je normál :qu: :qu: srdíčko krásně tlouklo a nejdůležitější pro mne byla zprávička že placenta je opravdu na zadní straně a nahoře takže nebrání nic v normálním porodu :qu: :qu: a stále je beruška hlavičkou dolů už připravená.
pak pan doktor přepl na 3D a viděli jsme jak se krásně usmívá :#~: a má malej nosánek no hurá nemá ho po tatínkovi :qu: :\x: .Holky já měla úplně slzy v očích jak to bylo krásný :c: :c: .Potom nám pan doktor s úsměvem řekl že je papulatá :€): :€): :€): tak jsem hned říkala že to jsou ty moje čokoládky :s: a taky se zeptal jak se bude malá jmenovat takže hurá žádná změna v pohlaví :qu: :qu: :qu:.Takže utz lépe dopadnout snad ani nemohl :one: :girl:
po utz jsm ejeli nakoupit jelikož Miška bud emít za chvilku narozeniny 10let tak jsme jeli vybírat kolo,hurá už je ve sklepě pak mne čeká už jen upéct dort.A jelikož peču vždy tvar co ho v té době nejvíc zajímá tak letos to bude dort ve tvaru dálkového ovladače :qu: :qu: :€): :€): :€): :€): jelikož o nic jiného se nezajímá :n: :n: .Přijeli jsm ek večeru a já byla nějaká unavená tím cestováním teplem že bloček píšu až dnes.
Silvii neboj jsem v pořádku jen jsem padla únavou a spala až do rána :~!: :~!: :~!:
jinak STK dopadlo dobře autí prošlo i když pán byl hodný a zahmouřil oko u stěračů ty jsou prý jak hrábě :€): :€): :€): ale slíbila jsem mu že si je hned pojedu koupit,jinak bych musela za měsíc znovu.Byl moc příjemný starší pán.
jo a ještě jsme měli včera takový menší srazík u Denisky dala nám ochutnat svůj prý poslední dortíkl ale musím říct že byl fakt dobrý ne moc sladký a osvěžující a pak jsme seděli na terásce a snažily se probrat vše možný a musím tedy říct že na to že jsme byly 4 těhulky probralo se hodně a všichni se dostaly i ke slovu :one: :€): :€): :€): :€): :€):
Tak to by bylo v kostce vše přeji všem krásný víkend nezapomente najít nějakou třešeň a nechat se políbit at nám neuschnete :n: :w: :h: i když tedy u nás prší ale na tu chvilku vyběhnu i já.
papá pohladte ty svoje zlatíčka v :€O: :€O: a ty co musí bohužel ležet at jste dlouho 2v1 :a: :a: :a: :a: :h:

Ahojky,tak to jsou super zprávičky :one: :one: :qu: :qu: :qu: ,moc gratuluji :C]]: :C]]: .Krásne ty zlatíčka rostou.Já jedu dnes odpoledne,tak zítra podám hlášení,jak jsme dopadli.Malá je teď už pár dní méně aktivní,tak snad bude vše vpořádku.
Měj se krásně a pohlaď :girl: :€O: :s: :s: :a: :a:

In reply to by cukrařinka

:+^*: :+^*: :+^*: Hani,jojo at rostou ale víc jak 3500g už neeeeeeee já chci malé miminko :\x: :qu:
Neboj určitě je vše OK nediv se ted je počasí na spinkání tak taky odpočívá :one: :one:
já šla včera spát a malá měla takovou škytavku až mne jí bylo líto :\/: manžel ucho na bříško a poslouchal :s:
tak držím pěstičky a přeji krásný i když deštivý den :€O:

Ahojky Ivuš, supeeer, že jste v pořádku :one: :€s€: Taky se moc těším na utz ve 30. týdnu :qu: Juu a je fajn, že ti to přepnul na 3D. :one: Tak políbená miláčkem jsem, tak snad neuschnu. Byli jsme včera na výletě a večer jsem taky padla a usnula, ani nevím jak :///: Pohlaď bříško těhulinko :a:

In reply to by LillaX

ahoj Adélko jojo jsem ráda že vše je jak má být
ani s eti nedivím že se těšíš já myslela že se už ani nedočkám poslední týden nějak pomalu utíkal.
no v tu chvíli jak to přepl jsme si ani neuvědomila že jsmemu mohla říct o fotečku sice stojí 200 ale co když jsem nešla na klasický 3D,ale jak jsme na malou koukala tak jsme úplně zapoměla.
neboj určitě neuschneš.Tak já a výlety moc nehrozí ale taky jsme byli v sobotu a v neděli Ikea a já na dnešek spala jak zabitá až do 7hod a to mne vzbudil mobil.
papááááááááá a taky pohlad Adámka

In reply to by ib11.9

Jojo, ještě 3týdny si musím na utz počkat :-) No, já si zas zapomněla říct o fotečku minule, když jsme byli na 20.tt. Nebyl to 3D, ale normální..no a jak jsme zjistili pohlaví mimíska, tak jsme oba byli z toho mimo a nadšení na fotečku jsme zapomněli :€s€: No, tohle byl náš asi poslední výlet. A já musela i často odpočívat, hlavně když jsme lezli do kopce k zámku. To se mi i motala hlava, jak jsem se zadýchala. :00: To jsem teda zvědavá, jak bez těch výletů vydržím, protože oba rádi jezdíme po výletech :a:

In reply to by LillaX

tak mi z minule fotečku máme ale stejně když už je mimísedk větší není tak dobře vidět.
tak to jsme na otm stejně dřív jsm epořád někde byli a od doby co jsme musela zůstat doma tak nic moc a víkendy trávíme jne v okolí nebo doma a už se těším až to bude za mnou a budeme jezdit i s mimískem,samozřejmě v mezích normy.
tak my bydlíme na kopci takže když jdu domů mám co dělat abych ho vyšla,někdy si připadnu horší jak důchodce :€): :€): :€): :a: :a:

No jo Vlašin opět nezklamal, to je supr, že máš tak skvělé zprávy jako já i mimiško je stejně velké jako naše, jen ten náš bobišek je zadečkem ale to je detajl.... Tak ať se daří a jste zdravííí :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one:

In reply to by stelinka

jojo copak náš pan doktor my se smáli a já zároveň i slzy v očích a ted stále malé říkáme že je naše papulka :one: :€): :€): :€):
tak ještě se brouček může otočit máš ještě 10tt takže žádné válení a pěkně chodit :€): :€): :qu: :qu:
jojo četla jsme že vážíte stejně a kdopak ti řekl že nebude mít víc jak 3500g?
mějte s emoc krásně :k: :one: :one: :€O: :€O:

In reply to by ib11.9

No pry pomaha chodit po čtyrech aby se malej otočil, jeste jsem to moc dlouho nevydrzela neni to nic moc prijemnyho, ale musim vydrzet, a to s tím ze malej nebude mit vic jak 3500g to řekl Vlašin. Škoda, že to byla poslední prohlídka :dance:

In reply to by stelinka

tak to tedy by byl pro mne problém já si ani čupnout nemůžu jak mne bolí koleno natož chodit po něm :one: :€): :€): :€): uvidíš že se otočí a bude vše ok
tak to je super nechtěla bych větší mimi :\x: :girl:
jojo škoda že poslední mne sice bude dělat ještě :*8*: v poradně ale to není ono ale zas elepší než nic

Ivko,moc gratuluji k super utz :one: Jsem ráda že jsem si prosadila taky toho Vlašína a už se moc těším.Teď se omlouvám že píšu až teď ,ale mám bloklou krční páteř :€\€: tak se moc hýbat nemůžu tak jen pár slov.Budu tädy až mě bude líp.pa :a:

In reply to by petra capkova

ahoj Peti děkuji moc jojo bud ráda člověk od něho odchází úplně v pohodě a v klidu.
Včera jsme byli v Blansku a Radek tam potkal nějkaý známý z práce a ta hokla je taky těhotná a říkala že poprvé byla u doktora ten byl příjemný a pak doktorka která jí brala plodovku Čuprová prý pěkná kráva :one: nepříjemná.
tedy copak jsi dělala to je ta rehabilitace :€): :€): :€): :€): .tak se dej brzy do pořádku papááááááá

In reply to by ib11.9

Ano taky Čuprová myslím že tahle :*8*: tam nemá co dělat je chladná jako led .Docela v pohodě byla jen u té plodovky,ale jinak hrůza zaplatíš si Nt+ a nevíš nic.Já dodnes nevím jak je malej velkej, míry jsem s ní musela tahat ještě jsem měla pocit že obtěžuji.Jo a pohlaví není předmětem vyšetření řekl mě to až Vlašín,ale nevím co s tím objednáním aby mě nehodila k někomu jinému mám pech na tu sestru však víš co mě řekla.Ta páteř to je normál od té srážky s autem to mám často ,ale takhle moc že mě zvadají z postele to naštěstí tak jednou za rok.No musím se objednat na to cvičení hned zítra.Teď je blbé že nemůžu žádné prášky a trhnout mě tím doktor taky nechce,tak jen límec a klid. :€s€: Tak ten květen moc dobře nezačal a to jsme měli výročí 5let :€{€:

Ahojky Ivi,tak super zprávičky :one: ,to posezení Vám závidím...asi se za Vámi přestěhuju... :€): :€): :€):

In reply to by Lucie27

ahoj Luci jojo lepší být snad ani nemohly :n: :qu: :qu:
jééééééééééééé klidně se přestěhuj ale prosím ne přímo do Brna stačí za mnou do Adamova :one: :one: at nemusíme stále jen cestovat :qu: :qu: :qu:
krásnou neděli

gratuluju k dobrým výsledkům,my jdem na ultrazvuk v úterý a už se taky moc těším až naší :girl: uvidím, (doufám,že je to holka,snad ji od minule nenarostl pindík) ,jsem zvědavá jak je velká.Taky bych si dala nějakej dortík,ale musím se krotit,teď mám za 14 dní už o kilo a půl navíc a to jdu do poradny až za 2 týdny.Tak se mějte všichni krásně mamči :a:

In reply to by Miri

děkujiiiiii :+^*: :+^*:
jojo tak to já si říkala taky že doufám že nebude změna v pohlaví a hurá není :qu: :qu: :qu:
víš co já si dám někdy víc a z toho třeba sladký nejím vůbec no i když to se moc nestává ale jím ho jednou denně a pak zeleninku nebo ovoce.Moje doktorka říkala že 3kg za 3týdny je normál.
zatím mám 11kg tak snad víc jak 15 to nebude.
tak držím pěstičky na to úterý at je tam stále princezna :girl:
papááááááááááá a krásný den i když asi deštivý

Ty ses nějak rozvášnila }:) jak někdo může spát celou noc,to nechápu, já půl noce procourám :€\€: A co přiložit nějaké fotečka cácorky :!k: mi už jste v pupíku tak nacpaný,že jde vidět akorát temínko a bříško :€\€: ale tak mám to za pár tak se dočkám :cc):

In reply to by Jitulena

no já se taky divila že jsme spala celou noc :€): :~!: jinak se budím ale čůrat nechodím nikdy v noci jen spíš hledám polohu ale včera jsem spinkala jak zabitá i kdžy malá ještě ve 2 ráno ještě prý dováděla :\x: :\x: :\x:
fotečku už bohužel nemám včera jsem na to zapoměla a další už asi taky nebude,mimísci jsou už moc velcí.
jojo za chvilku ho uvidíš celého :°~°: :qu: :qu: :qu:

In reply to by jirule

jojo jsou lepší opravdu snad ani být nemohly.No já taky koukala kolik ta naše prdolka váží ještě v tom 21tt byla menší než ostatní.No snad nebude mít při porodu víc jak 3,5kg asi omezím sladkosti :one: :€): :€): :€): :€): :€):
tak to dej určitě vědět jak jste velcí v tom 30tt my vlastně spíš odpovídáme 31tt
papááááááááá

Ahoj, gratuluji k super utz :one: Je to paráda, jak nám ti mimíškové krásně rostou a jak prospívají.
A dortík ve tvaru ovladače...to bude paráda. Už se těším na fotečky.
Dnes za mnou přijede manžel a jsem zvědavá, jestli dotáhne nějakou větev, abych mohla být políbena pod stromem :C]]: to bude sranda :€s€: Jinak jsem byla ráda, že tu mám kamarádku na patře, ale mseli jí už v noci vyvolat porod, protože maličký nerostl...přestala fungovat placenta. Ale ještě tu zřejmě chvíli pobudou, tak se na mě přijdou podívat. Jo, člověk opravdu nikdy neví, co se může přihodit. Měj se moc hezky.

In reply to by Mija

ahoj Peti :+^*: :+^*: jojo rostou a ted nějka moc rychle tak snad nebudeme mít obříka :€): :€):
jééééééé tak tedy pokud donese určiět budete středem pozornosti :one: :qu:
tak to má zas kamarádka dobrý že to takto zjistili když už byla v nemmocnici a v kolikátým byla?
nám v pondělí příjdoou měřit okna a pak výměna tak pak chci raději vše nachystat tak jak říkáš člověk nikdy neví,ale mám šikovnýho manžela tak si myslím že by zvládl nachystat i ostatní věci tak nějak ví co chci pro malou.
a jak se daří Vám??????
pohlad marečka a bud na sebe opatrná :one:

In reply to by ib11.9

Kamarádka byla v nějakým 36tt. Takže na to, že už byla tak daleko, tak měli obavy, že je mimčo moc maličký a hlavně za 14 dní prý přibral asi jen 80g a to je fakt málo.
Manžílek bude taky doma vše chystat. Už koupil Lovelu na praní, pak se chystá natřít postýlky, protože jí chceme v barvách. Žehlit teda bude tchýně, to už by manžu asi trefilo.
My se jinak máme dobře. Občas se stane, že mi někdy tvrdne bříško, ale pak to zase přestane, takže jsem v klidu. Ono zase někdy ztvrdnout musí, přeci jenom se to všechno už připravuje.
Taky se opatrujte a pohlaď Sabinku v bříšku.

In reply to by Mija

tak ale maličkej měl krásnou váhu a snad i jinak bude v pořádku.
no jo ti chlapi ještě že máme takový šikulky co?!No u mne by tedy nehrozilo aby žehlila tchýně.
no jinak já nekupovala speciální prášek prala jsem v tom co používáme my a později se uvidí,ale doufám že malá alergická nebude a budeme používat jen jeden pro všechny.
a co políbení bylo pod větvičkou????????????
papááááááááááááá

In reply to by DeninaN

Díky moc. Kamarádka se tu za mnou teď stavila. Malej vážil 2490g, takže paráda. Ona je hotová a unavená, ale to budeme všechny. Už se těším až mi malýho přinese ukázat. Jo a to přitom malýho vážili někdy ve středu a měl něco maličko přes 2 kg. To je vidět, že to opravdu moc přesné neni, to vážení.

In reply to by DeninaN

Únava někdy přejde...úplně vidím, jak to myslíš :)
Další kontrola bude buď v úterý nebo ve středu. Víš co, já mu nikam neuteču a dr. když toho má ten den hodně, tak si mě prohlídne jindy anebo si pro mě přijde aniž bysme byli domluvený. A mně je to taky fuk. Teď stejně bude kontrolovat jen čípek, tak to je takový nic no. Měj se moc hezky.

Ahoj gratuluji k dobrým zprávičkám,já se musím teprve objednat na utz hned v pondělí včera to nikdo nebral,jinak jsme byly včera v poradně a sestřička i doktorka si myslí že jsme trošku větší tak se už nemůžu dočkat co nám řekne dr. uží si víkend a pohlad :€O: :€s€:

In reply to by tinuška

ahojky :+^*:
no my byli stále menší než ostatní a ted jsme vše dohnaly.
jé tak to dej pak určitě vědět jak budete velcí my odpovídáme spíš 31tt a jsme 30+3dnes
papá a krásný víkend sluníčko snad už ted zůstane :a: :a: :a:

No skvělé zprávy!A jakéže to jméno jsi doktorovi řekla? :s: pořád je to Sabinka nebo už Rozárka? Tak jsem ráda,že jsi v pohodě,já už se taky těším,až půjdu na utz ve 30tt tentokrát se budu na všechno ptát,žádný obvod hlavičky mi nikdy neřekl,jen se ptám vždycky jak je velký :cc):
Auto koukám taky v pohodě.Tady ještě neprší,dokonce i prosvítá :€s€: třešeň by se taky našla,ale radši uschnu :s: žádné cumlání s nikým nebude.
Tak hodně zdaru při pečení "ovládače" :!k: a hezký den :a:

In reply to by rozárka1

jojo Silvii skvělé lepší snad být ani nemohli.jojo stále je to Sabinka i když tatínek ted zas vytáhl s Elizabeth tu jsm eměli původně taky ale vyhrála Sabča.
obvod hlavičky mne doktor taky řekl až ted dokonce měřil i stehení kost ta má 6 cm říkal že bude mít dlouhý nohy :one: :€): :€):
tady taky sluníčko s deštěm tak doufám že sluníčko vyhraje nechci sedět doma.
tak dej pusinku aspoň Filípkovi ten je ted nejdůležitější chlap v tvém životě a vždy bude :one: :c:
děkuji pečení mne čeká tak za 14 dní a jsem moc zvědavá jak bude vypadat.
krásný den papá

Jéé gratulace k dobrým zprávičkám... teda princezne už je pořádnej kousek :qu: Já jdu na UTZ ve 30 tt. za čtrnáctí a už se nemůžu dočkat až jí zas uvidím.. bych řekla ,že tě ultrazvuku dělaj málo :) Zdravíme a pa

In reply to by Dominika 1983

ahoj Domčo :+^*: :+^*: :+^*: .Jojo je jí plno podle váhy pan doktor hlásil 31tt
to že se nemůžeš dočkat se nedivím já si taky myslela že se nedočkám.
mne utz dělá moje :*8*: pokaždé v poradně ale ne tak podrobnej
papáááááááá

hele jdybys chtěla s dortem pomoct, dej echo:)) Tady už svítí sluníčko, tak jdu zase prát no:-))
No Verča se moc ke slovu nedostala, ty a Peťa to je vodopád:)) Já včera dostala orchidej, heeč:))
Kolo, se Míša má, L taky dostane:-)))

In reply to by DeninaN

jasně Deni kdybych si s něčím nevěděla rady jsi první které budu volat a psát SOS :one:
jéééé pošli sluníčko i k nám tady sice taky trochu svítí ale u toho prší :\/:
já ti dám trvalo chtěla jsme psát večer ale nějka jsme neměla písmenka v hlavě :n: :€): :€): :€): a večer usnula tak rychle jak nikdy dokonce prý jak šel Radek spát tak malá dováděla a já si klidně spala :one: :€): :€): :€):
jéééééééééé ty jsi byla tak hodná že jsi dostala kytičku :€): :€): :k:
no Míša kolo má ale je mu už akorát tak ho odvezeme na chalupu a nemusíme apson převážet.
jááááááá a upovídaná jo :n: :s: :s: :s: jne malinko jenže to ty nemůžeš moc vědět když jsi stále mluvila do telefonu :€\€: :€Ss€: :€Ss€:
hele a v klidu jo at nejedeš

In reply to by ib11.9

já včera usla tak v 21,ale koukala jsem se ráno a nikde nic, tak jsem si říkala, že asi po tom týdnu toho máš plný kecky a spinkáš:-) No a jaké jste koupili a za kolik? Lukyn taky má ale bez přehazovačky a to je přece trapný:-)))
No k výročí jsem dostala kytičku a za to že jsem nejela rodit ve čtvrtek :smich:
No jo no práce, manžel, včera jsem byla na roztrhání, jinak mi nikdo celej den nezavola :plac: :smich:
Tak užívěj soboty a nebo peru jen dospělácký oblečení a pak se asi pujdu kouknout jak Lukyn hraje zápasy:-)))

In reply to by DeninaN

tak to máš pravdu že jsem všeho měla plný kecky to každodenní dojíždění je najednou stranu super že nejsem sama doma le taky docela únavný a spinkala jsem skoro do 8hod.
Kolo jsm ekoupili v Tescu za 2290 mají ted akce na kola ale ne u nádraží jen v hypermarketu takže jsme byli v Kr.Poli sice je červenobílý ale clapecký a vypadá dobře,dražší nemá cenu nebot když vidím jak mlátí s tím starým.
tak to měl být pugét za to všechno :one:
no my chceme jet na minigolf tak uvidíme Lukinovi držím pěstičky at vyhrají :qu: :qu:

Ahojky Ivi, koukám, že jsi včera měla úspěšný den :qu: To já jsem ho tak úspěšný neměla :( Ráno jsem se trošku pohádala s manželem, má toho v práci moc a pak chodí hodně nervozní domů. Ale pak se to zlepšilo, byla jsem si sednout s kamarádkou, a bylo to perfektní. Jelikož se nevídáme, tak často, tak jsme si měly stále o čem povídat. Řešily jsme hlavně miminka :c: Tak přeju hezký víkend, i když tady u nás prší, ale snad se to počasíčko umoudří :a:

In reply to by babilka

ahoj Peti jojo měla a víš jak se mne konečně dobře spalo a celou noc.
tak to mne mrzí ta hádka to my se ani moc nehádáme spíš je u nás tichá domácnost ale nevím zda to není spíš horší než hádka.
super že jsi byla s kamarádkou a užila sis to no jo děti jsou stálé téma,že.My taky probírali děti a porod atd.......
tady taky prší ale do toho svítí :€s€: tak snad to sluníčko bude silnější a vyhraje. :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka