jak se cítíte po porodu? A 2.mimi?

30.04.2010

ahoj holky, jak jsem psala od porodu jsem se necítila úplně nejlíp a sex mě moc nebavil (spíš bolel). Doktor říkal, že je to v poho až přestanu kojit vše se upraví. Skončila jsem v nemocnici i jsem musela kvůli lékům přestat kojit a přesto je to v háji. Dnes na kontrole v nemocnici mi bylo řečeno, že je nutná operace a další miminko už nebude, tedy přirozenou cestou, ale je ještě možnost um. oplodnění. Gynekologa jsem změnila, ale zdraví mi to nevrátí. Za 5t. jdu opět na kontrolu a objednat se na tu operaci. Holky moc by mě zajímalo jak se cítíte skoro rok po porodu vy a jestli plánujete dalšího prcka. já si nějak neumím představit, že by moje Kačka měla být jedináček. Přeju vám všem spoustu zdraví a spokojený dětičky.

Ahojky Péťo, teda to je mi moc líto, ale jestli je jiná možnost, tak není ještě vůbec nic ztraceno.
Uvidíš, třeba to nakonec půjde i normální cestou, zázraky se někdy dějí :-)
Já bych ještě určitě chtěla jednoho prcka

holky díky, druhý mimčo určitě chceme. Já si od toho včerejška připadám hrozně prázdná a k ničemu. Vůbec si neumím představit, že už druhý mimčo možná nebude. Furt na to myslím a jsem šťastná že mám Kačku, kdybych ji neměla tak nevím. Jak asi musí být holkám co děti mít nemůžou vůbec a pak když kolem sebe člověk vidí, jak se některý rodiče chovají k dětem tak je to hnus a kde je nějaká spravedlnost.peťa a kačka

Ahoj Péťo,
také nic nevím. :n: Je mi to moc líto. Držím palečky, aby operace dobře dopadla. Až se dáš dokupy, můžete zkusit pořídit Kačence sourozence.
My druhé určitě chceme, ale nejdřív musím dodělat školu. V tom mém maratonu to teď nelze :n: :s:

Ahoj, to je mi moc líto. Prosím tě a co ten zánět způsobilo a jak dlouho byl a proč už nemůžeš mít mimísky?

ahoj, tak to je mi moc lito, snad to dobre dopadne a pak se vrhnete na to um. opl. U nas snad vse v poradku a druhem mimi vazne uvazujeme, kdyby tedy bylo po manzelovi, tak snad hnedka ;o) Oli se nam podaril na poprve, tak snad se zadari u 2 cvrcka. Mam 2letou materskou, tak opravdu zacneme co nevidet ;o))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka