spadle brisko :-)

21.02.2008

Holky, znaci neco hodne spadle brisko?? Predcasny porod nebo tak neco?

Spadlé bříško znamená,že hlavička dítěte sestoupila a tak je zralé a připravené na porod,ale neznamená to,že bys měla hned rodit. Já jsem 37tt. a bříško už mám taky nízko,chodím pořád čůrat. V 10.lunárním měsíci je to zcela normální a je to jedině dobře. Držím pěstičky!!!

ahoj mě taky hodně spadlo bříško dolů, ale jsem teprve ve 34.týdnu, takže já ještě rodit nemůžu.V úterý jdeme do poradny tak uvidíme co nám řekne

Já mam pupík hodně dole už od 30tt. Prý je to tím, jak je mimi položeno hodně nízko. Mně např. naléhá hlavičkou až moc. Doktoři mi předpovídali předčasný porod už kolem 33.tt-35tt, teď jsem v 37tt a zatím se držíme. :///: Na internetu jsem četla, že v 37tt sestupuje mimi do porodních cest, takže pokud ti to udělalo až teď, tak bych to brala jako vysvětlení. :a:

In reply to by Veerca111

No, ale u Tebe to může znamenat i to, že se mimi chystá ven. :///: Každé se klube mímísek na svět jinak, tak abych Tě neuklidňovala a Ty jsi zítra neporodila. :s: :s: Ono by to asi už ničemu nevadilo, viď? V úterý mi gynekoložka říkala, že od 37tt se mimi počítá jako donošené.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka