Máme něco s palečkem???

30.04.2010

Ahoj maminky.
právě jsem vykoupala Kubíčka a docela jsem se lekla. Na obou nožičkách má úplně zarudnutý paleček. Pokusila jsem se to vyfotit, ale vůbec to není vidět. Vedle nehtíku na vnitřní straně má zarudnutí a má to celé teplé. Nehtíky pravidelně stříháme, takže zarostlý nehtík to není..... A zdá se mi, že tam vidím maličký puchýřek, nebo oteklinku.......nevíte co by to mohlo být?

Ahojky, mě Kuba už skoro měsíc ukazuje na palečky na nohou a říká au..Koupila jsem nový botky, ale říká to pořád..Takže taky nevím jestli mám s tím k doktorce..

ahoj, je možné že ho stříháte špatně-že mu nehet nestříháte rovně ale do obloučku a tím pádem se mu odhalí ty rohy do ktrých se mu může dostat zánět. Škoda že jsi dnes nezašla k doktorce-dala by vám mastičku. Pokud by mu to do zítra nezmizelo, tak zajdi s malym do lékárny ať ti dají nějaké mazání-než půjdeš s malym k dětské dr. U dětiček je totiž nebezpečné že se jim zánět dostane rychle do kosti a to je dost velký problém.
Ondra měl taky zánět na palečku-také špatnym stříháním-dle dr. a opravdu jsem ho nestřihala jak jsem měla. No a u Markétky na prstíku-ale to nebylo stříháním-netušim čím to bylo....

ahoj, my jsme s tímhle měli problém hned jak jsme se vrátili z porodky. Měl to červené, teplé ale hnis jsem neviděla. Byla jsem s tím u doktorky, dala mi na to mastičku a po ní to zmizelo. Po nějaké době se mu to vrtátilo,ale jak jsem to začala mazat, tak mu to zmizelo. Tak si zajdi k doktorce, nic vážného to ale asi nebude. :s: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka