poprvé v porodnici+poradna 36+5tt

29.04.2010

Ahoj holky.Tak jsme dnes absolvoli poradnu u mého dr, vše v pořádku, jen mi řekl, že dooufá, že co nejdříve porodím, protože mrnousek už je dost veliký, sice mám termín až 22.května, ale i tak... Také už bych to měla ráda zasebou, pěkně mě to zmáhá:-(Ale za miminko to stojí:)Jinak vše v pořádku,CS stále 4, monitor mi nedělal, protože jsem byla objednaná i do porodnice na první KO, ale jelikož poradnu mi udělal on, tak tam mi jen natočili monitor,srdíčko v pořádku, děloha v celku klidná, jen m vyskočila jedna nebo dvě kontrakce, což dr říkala, že je super, tak nevím, kdybych jich tam bylo víc, bylo by to asi lepší. No příští týden mám přijít už na poradnu rovnou tam, ke svému dr to mám jít jen říct, ale poradnu si chtějí udělat sami, tak jsem zvědavá na názor někoho jiného...
Včera jsme pěkně poslíčkovali, trvaly pěkně dlouho než přešly, bála jsem se, jestli už se něco neděje, ale nakonec to přešlo. A ted znova, se tu kroutím jako žížala.
Příští poradnu mám 6.5. už aby to bylo. Prdolku přemlouvám, aby se narodilo už 11.5.přítelovi na narozeniny, ale stejně si nakonec poručí samo, kdy se chce narodit:-)
Omlovám se za román a zároven děkuji všem co to dočetli až sem:-)
Mějte se krásně a opatrujte se. Pa

ja jsem dnes skoro na chlup stejne jako ty 36+6tt a termin mam 21.5 :) Gratuluju,ze u Dr.mas vse v poradku.To ma clovek hned radost :dance: Nevim jake poslicky mas ty,ale u me se zase v posledni dobe objevuje bolesti v podbrisku jako na MS a je to docela neprijemny a pry jsou to taky takovy poslicci,tak nevim.Jak pises,vas prdolka si stejne vybere termin porodu sam. ;) Tohle nejde uspisit,ani zpozdit,nebo jen v pripade zdravotni nutnosti. :) Mejte se krasne s mimiskem :a:

In reply to by siska333

Ahoj. děkuji, přesně tak, hned je člověku lépe, když všechno dobře dopadne:-) Já jsem nikdy neměla bolestivou MS, takže to bohužel nemohu porovnat, ale je to taková divná bolest v podbřišku která mi stříli do třísel a do zad.. Když jsem to popisovala dr. tak říkala, že to jsou určitě poslíčci, tak asi jo. Tak to je super, termín o den dříve:-) A co čekáte víš? My ne, chceme překvapení, takže se těším strašně až se to při porodu dozvím:-)Přesně tak, to uspíšit nejde, zaleží na malém, kdy bude chtít ven, dr. mi jen řekl, že kdyby jsme překročili nějakou váhu, tak by mi porod teoreticky mohli vyvolat dříve, ale mrzí mě, že mi neřekl, kolik váží, zrovna jsem si povídala se sestřičkou a zapoměla jsem se zeptat:-(
Měj se krásně a at se vám také daří.
Ahojky

In reply to by Eliška

jak popisujes tu bolest,tak neco podobneho mam i ja az na to,ze me to jeste zatim nevystreluje,ale trisla a k tomu i stydka kost me boli permanentne a bricho jako na MS casto.Ja bohuzelo znam ten mestruacnim syndrom celej zivot a neni o co stat a kolikrat jsem jako mala holka lezla po zdi jak to bolelo a bez prasku ani ranu.Cekame dalsiho chlapaka Lukáška.Jeden prdosek Míša 3,5r.uz namlita doma,takze dalsi certik na ceste. :) No paaani,takze prekvapeni u porodu.To mus byt naaadhera zjistit to az tam. :one: Ja ani manzel bychom to tak dlouho nevydrzeli.Zvedavost by nas oba premohla.Me rekli kdyz jsem pred par dny byla uz poprve v poradne v porodnici,ze malej ma zhruba 3kg,takze slusnej zaklad.Mas krasny jmeno.Vzdycky jsem si prala holcicku a jmenovala by se prave Eliška ;) Kdysi jsem videla krasnej film,kde byla prave nositelka tohoto jmena a byla to nadherna mala holcicka,velmi moudra,chytra,nezna a tak me i manzela zaujala,ze od te doby je Eliška nase oblibene jmeno. :) Taky se mejte krasne :a:

In reply to by siska333

Tak to mě mrzí, že jsi měla takhle nepříjemnou MS, třeba se to srovná a po porodu to bude dobré:-) Já jsem za to štastná a doufám, že mě to nepotká a budu si i nadále užívat klidnou MS:-)
My jsme statečně vydrželi, i když nás to hlodalo oba, ale vydrželi jsme to a ted už by byla škoda, kdyby nám to někdo prozradil do porodu. 22 dní už to vydržíme, teda doufám, že max. 22 dní, vůbec bych se nebránila tomu, porodit o nějaký ten den dřív, už jsem opravdu unavená a vyřízená. Já se váhu dozvím příště v poradně 6.5. tak jsem zvědavá, kolik mi řeknou, že váží.Jinak děkuji za pochvalu jména:-) Máte pro malého také krásné jméno, my máme vybráno pro holčičku Laura a pro chlapečka Patrik, tak uvidíme:-) měj se krásně a užijte si dnešní slunečný den. Pa

In reply to by Eliška

s tou MS u me je to uz vcelku ted taky v poho.Horsi to bylo kdyz jem byla mala a neumela si s tim moc poradit.Ted uz poznam,kdy je to snesitelne,kdy uz ne atd. :) Jeste 22dni!!?? :dance: Uz to utece jako voda a kdovi a treba to bude drive,nebo i pozdeji :) HLavne at je malicke zdrave a na nicem jinem nezalezi. ;) Tohle tehu je ro me taky trosku tezsi jak me porad neco boli.Pri prvnim tehu me nic nebolelo a byla jsem od zacatku do konce v poho,ale za to ted.Ono se nerika zbytecne,ze kazde tehu je jine a na sobe to skutecne pozorouju. :) Jen je mi lito,ze uz je to asi moje posledni tehu v zivote,protoze do tretiho mimiska uz nepujdeme,takze mam nekdy trosku depku,ze si musim uzivat tohoto tehu co jde a uz ted vim,ze mi to brisko,kde roste ivot bude chybet pri predstave,ze uz to nezaziju,ale to je zivot.Manzel ma pravdu,ze dve deti staci a duvody jsou jasne-finance,bydleni atd.Predstava,ze by naaaaaahodou byly vsechny deti chytre ;) :€Ss€: a chteli by jit treba na vysokou,tak bychom se z toho doma asi zcvokli co se penez tyce,takze tak.Manzel sam ma vysokou i s brachou a jejich rodice se museli sakramentsky otacet,aby to vsechno zvladli.No uvidime jak to vsechno dopadne. :) Koukam,ze mame hodne podobny vkus na jmena,protoze Laura je pro me taky nadherne jmeno a premyslela jsem co napsat do papiru,protoze tam clovek musi udat jmeno jak pro holcicku,tak i chlapecka a Laura byla mezi jmeny,ktere se mi strasne moc libi a Patrik bylo jmeno,ktere ma zase manzel mezi favority. :) Eliško,taky ti preju krasny slunecny den :€s€: ... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka