Holky prosím poraďte

30.04.2010

Ahojky holky,
mám problém...nebo spíš, nevím si rady...Do čeho oblíkáte vaše zlatíčka teď, když je venku takový teplo???Vůbec nemám odhad nebo co. Malej se narodil v březnu, takže máme něco málo přes měsíc. Snažím se mu dávat tak o vrstvu víc jak mě, myslíte že je to takhle dobře????
A co v létě?To mu bude 4,5 měsíců...já nevím, bojím se aby mu nebylo zima, nebo naopak zase vedro, chjooo.
No nic, mějte se a děkuju za rady

Ahojky ná m je teď 10 týdnů a včera, když bylo to krásné vedro, měl malý jen v hluboké korbičce bodyčkos dlouhým rukávem a punčošky s botičkama a čepičku neměl, protže byl úplně uvařenej takhle. Nedovedu si představit, aby měl ještě kabátek a ještě k tomu přikrytý dekou a nebo ještě ve fusaku, to bych ho asi už vážně uvařila... jinak stál na sluníčku a v té korbičce má fakt jako v líhni... zkouším celý den šahat na zátylek a podle toho se řídím... ruce máme skoro pořád studené,ale včera je měl vařící, takže si myslím, že jsem špatně neoblíkla...neboj to časem vychytáme...papa

Ahoj,Nelince budou za pár dní 2 měsíce a ven jí dávám - dlouhé bodyčko,kalhotové polodupačky(nebo dupačky a košilku)-pod to ponožky a kabátek ... + ještě je přikrytá peřinkou - dle toho jak moc je teplo,dečku stahuji,ale na kabáteček sundavat je zdá se ještě brzy - sem tam to foukne + samozřejmostí je bavlněná čepička.V létě bych dala bodyčko(krátké či dlouhé) + polodupačky či dupačky nebo nějaké kalhoty lehčí ... na kraťásky bych to moc neviděla,raději ať se nespálí od sluníčka zbytečně + letní čepičku.

ahoj ja davam dupajdy pod to ponozky a body dlouhy rukavek a mikynku a flausovou decku slozenou na dvakrat aby mel teplejsi,a cepiscku tebnkou bavlnenou vcera dokonce bez cepicky kdyz byl takovy hic,ale fusak jsem uz vytahla a v pohode

Ahoj já dávám malé ted dupačky,košilku,svetřík,čepku a bačkůrky.Jinak ještě fusak v kočárku..čepičku můžeš dát tenčí bavlněnou..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka