není brzo?

17.02.2010

ahojky holky...Tak jsem dneska obědnala kočárek pro mimíska:-) http://www.detskyraj.cz/zbozi/8012-espiro-enzo-+-autosedacka-neo-s-adap… v zelené barvě, jen si teď říkám, jestli není ještě brzo, dnes jsem 26+4.. ale zase na druhou stranu mi pani říkala, že může trvat i měsíc a půl než dorazí, tak jsem ho raději obědnala:-) Také jsem na mimibazaru našla nádherné povlečení a zavinovačku, tak jsem také neodolala, tady je odkaz, třeba Vás některou také nadchnou:-) http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=29492065&tab=1 to mám obědnané též v zelené barvě, a zavinovačka v té hnědé.-) http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=19815271&tab=1
vše mám neutrální, jelikož pohlaví miminka si chceme nechat jako překvapení:-) Ale když někoho potkám, tak první dotaz je: Co to bude? Ono dnes to asi není moc časté, že chce někdo překvapení jak tak koukam:-( přitom mě to přijde to krásné, kort u prvního miminka:-)
Také jste stále tak unavené? Já jsem čilá tak do 12 hodin a pak jsem jak přejetá, ta škola mi dává zabrat, jenže individuál je ještě dalekko... Musím to tam vydržet až do konce dubna.. a to mám termín 22 května, jsem zvědavá, jak to zvlánu....a co vy mamči, jak se máte?
Mějte se krásně... ahojky Eliška

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka