Kysele zapáchající stolice u plně kojeného mimi

29.04.2010

Ahoj holky, v so nám bude 6 týdnů a male začal dnes mít kysele zapáchající stolici...Nevím vůbec z čeho to může být. Už 3 dny mu dávám laktobacílky...mohlo by to být z toho???

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj holky, tak píšu jen pro zajímavost, co jsem se dozvěděla u doktorky. Jelikož kyselý zápach přes víkend zmizel a vystřídal ho jiný zápach už ne kyselý, ale silně ta stolice byla cítit, tak jsem z toho byla jelen. Dr. mi řekla, že kaká míň, protože už toho víc stráví a ten zápach, pokud se to takhle rychle změnilo, tak je způsobený pouze mojí stravou. Jinak, že ten zápach už nám zůstane, protože prcek začal trávit a nevykaká tudíž hned to co s ní. No teď už mi to přijde úsměvný...zkrátka jsem si nikdy nemyslela, že mě hovínko tak rozhodí :D

Ahoj, my dáváme o něco déle, ale taky jsme teď začali mít kyselou stoličku a je táková mazlavější a je jí poměrně dost, Co jste se u doktora dozvěděli?

ahojky já si myslím, že z těch laktobacilek by to nemělo být. Zkus si zítra zavolat doktorce snad ti po telefonu poradí. A jestli papkáš hodně sladkého zkus na chvíli vynechat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky