Tehotna a nevedela o tom....

21.02.2008

Ty jo tak to je mazec ted mi rikala mama,ze potkala znameho,ktery se stal dedeckem jenze......Holce je 20 let a hodne sportuje skace padakem atd.Jednou sla na zachod curat a citila sileny tlak a vypadlo z ni miminko.....volala pry na segru a fakt tomu nemohla uverit.No me se tomu taky nechtelo verit to musi byt fakt sileny :00: No chapete to??Ale porod jako mela ona bych brala.........

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Holky ja nic vic nevim...jsem z toho mimo jako vy.A hlavne to nepochopim.Zda se mi to hodne divny.To musi ta holka byt uplne blba podle me nebo ja nevim......a hlavne miminko melo pres 3kg takze mi reknete jaktoze ji nerostlo brisko.No mame nad cim premyslet ze? :s:

No a to ji nerostlo ani brisko?Pochopila bych to u nekoho silnyho ale u holciny co sportuje :00: my tohle meli taky v rodine babicky segra byla taky tehotna a nevedela o tom si myslela ze tloustne :s: a ono prdlajs.No a vsechno je v poradku ona i mimisek?? :e):

No tak tomu se fakt těžko věří. Já mám například hodně malý břicho na konec 8. měsíce, ale že bych si toho nevšimla, tak to fakt ne :n: :n: :n: To snad porodila nějak předčasně, že mimi bylo nedonošený nebo hodně malinký a to jako přežilo? A před tím neměla žádný kontrakce????Fakt se mi tomu nechce věřit. To zas bude zaručená zpráva JPP (Jedna Paní Povídala) :s:

tak pokud jí to dopadlo dobře a mimi je v pořádku tak to měla jednoduchý,ale že by to ta ženská na sobě nepoznala?

donošený miminko? to se mi nějak nezdá, zrovna ještě u holky, která sportuje, což znamená, že břicho normálně nemá, tak se ji muselo v těhu zakulatit.. a jsou v pořádku?

In reply to by terinka

a to za celých devět měsíců necítila pohyby když najednou šla čůrat a vypadlo z ní mimčo :jawdrop: :jawdrop: , to se dověděla jako až vypadlo že čekala mimino? no to jsem z toho docela magor teď :n: :00: :00: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky