Změna barvy

21.02.2008

Tak holky co si myslite ze mi vic slusi?? :P

líbí ta tmavá barva!Nějak v tom líp vynikneš!Taky bych se ráda obarvila,ale mám strach,nechci dýchat to svinstvo.Tak možná,že až dýl..

myslím, že jsi v tmavé výraznější. Já šla z blond úplně na černo. Byl to šok, ale skoro všichni říkali, že mi to sluší víc. Ta blond je asi moc všední.... Teď si nechávám barvu odrůstat a vymývat na svou původní..což je asi taková pochcaná sláma...Nechce se mi totiž barvit (už jen kvůli mimískovi)

In reply to by Ajosek1

no nekomu ta tmava slusi vic nez blondata.Me tedka ceka sok kamoska byla prava blondyna no a tedka je na cerno tak snad z toho neporodim az ji uvidim :s: to ja se jdu tedka barvit uplne poprvy za cely tehu uz musim mam to hodne odrostli a uz se mi hodne rychle mastej vlasy.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to protoze to je foceny v zimne a nejsem opalena jinak kdyz se opalim tak to je pak lepsi :-D

mě osobně se líbíš v obou barvičkách, fak ani nevím v které víc, obě ti sluší...ale ta blonďatá je tvá přirozená, tak asi ta :w: :c: :one:

Ahoj Blondýnko. Já si myslím, že ti ta blond sluší.Jen bych ji maličko poupravila. Zkusila bych ji trochu víc do přirozena. Třeba melírek a ne až tak platinovou. Jinak i ta tmavá se mi zdá dobrá, jen bych zase šla do něčeho přirozenějšího, co neháže takovej fialovej tón. Možná něco oříškovo-kaštanovýho. Ale ta blond je asi lepší. :one: Jo a mimochodem, teď seš blond, ne?

In reply to by Zuzu

no na ty prvni fotecce to je uz barveny barvou super blond od palete ale tedka uz to zase odbarvuju peroxidem.Ja to mela jednu dobu uplne bily a to se mi nejvic libilo.Nee ja jsem na tu cervenou a nebo fialovou kdybych zase mela byt na tmavo sama o sobe mam tmavy vlasy a docela blbou barvu.JJ tedka jsem blond s 5cm odrustkem :s:

Ahoj Blondy,
ja pred casem taky prodelala podobnou promenu - z blond na hnedou .... (viz. jeden muj starsi blog)
A vsichni mi rikali, ze v hnedem tonu vypadam starsi .... tak mozna budu postupne, casem zase malinko zesvetlovat - hihi :///:
Jinak Ty se mi asi libis mozna o neco vice v blond - mam-li vybrat ..... ale ani ta tmavsi neni uplne k zahozeni!!!! :s:
SHARANE

In reply to by blondyna

Neboj, uz sem o tom mluvila s kadernici a rikala, ze se do toho pustime POSTUPNE!!!!
Takze ted sem byla u ni v pondeli a zesvetlila mi to o ton a priste mi tam da melirek a tak postupne dojdeme az tam kam chci ..... ale uplne svetle to asi mit nebudu - mozna neco mezi ....
SHARANE

In reply to by sharane

tak jsem mrkla na tu tvoji promenu a me se u tebe libi vic ta blondata a nebo tak prostedni fotecka tam to nemas tak moc tmavy ale ta posledni uz ne to te udelalo o hodne starsi.No tak ja mam v rodine kadernictvi takze se tezko odolava kdyz mam pristup ke vsem barvam a ja jsem chtela byt zase hnedka blondata :s: no tedka v tehu jsem se jeste ani jednou nebarvila ale pristi vikend uz se tesim´zase budu uplna a hloupa blondyna :s: :s: :s:

In reply to by blondyna

Blondy, diky za Tve hodnoceni .... me taky vcelku zajimalo - v cem se vic libim, tak sem to lupla holkam na net a ty se na mne vyradily !!!!! :s:
Ale asi mas pravdu - ta tmava to byl u me spis takovy pokus (mela sem zrovna odvahu, tak sem do toho sla), ale jinak se taky asi vic citim ve svetlejsim tonu .... no aspon budeme obe vedet co a jak - a muzeme se zase pustit do zmeny!!!!
Jinak - myslim Blondy, ze vubec nebudes hloupa! To je jen takovy az moc "jednoduchy" komentar od hnedovlasek - aby mely duvod - proc do atraktivnich blondynek rypat!
SHARANE

In reply to by sharane

ja vim ja si z toho delam srandu ale kolikrat si rikam ze ne tom nekdy pravda asi bude kdyz mi to zrovna nepali :-D no ja uz se zase chystam do blondaty frknout jeste nejaky odstinek bud dva veliky meliry a nebo podbarvit spodek ale to jeste nemam vymysleny presne.

In reply to by sharane

ja vim ja si z toho delam srandu ale kolikrat si rikam ze ne tom nekdy pravda asi bude kdyz mi to zrovna nepali :-D no ja uz se zase chystam do blondaty frknout jeste nejaky odstinek bud dva veliky meliry a nebo podbarvit spodek ale to jeste nemam vymysleny presne.

In reply to by blondyna

Tak to jsi vystihla naprosto PRESNE Blondy! :one:
Ja byla u kadernice teprve v pondeli, ale uz se tesim na dalsi navstevu - jdu zac. dubna a samozrejme uz planuju jakej odstin to bude tentokrat .... :dance:
Porad to neni tak nejak ono - hold vecne nespokojena zenska! :s:
SHARANE

In reply to by sharane

no jo mamina se musi jeste udelat krasnejsi pred porodem aby ji to pak sluselo :one: a libila se miminku neboj jednou to uz ono bude.Zalezi hodne na kadernici kterou mas.Ja mam vyborniho strejce kadernika a s nim je kazdy spokojeny :one:

In reply to by blondyna

Presne tak to planuju - zac. dubna musim jeste stihnout jednou na vlasky - neco jako na "posledni udrzbu pred porodem", abychom vypadali aspon trosku k svetu!!!!
Doufam jen, ze se nase slecna nelekne - az me uvidi a nerekne si: "No nazdar - to sem si teda ale vybrala objekt!!!!" :s: :s: :s:
Jinak myslim, ze je moje kadernice celkem sikovna ... akorat ona taky vcelku rada zkousi ruzne barvy, takze nevim, jestli je to z jeji strany dost objektivni - ta volba barvy ....
No ted je to jedno ... proste ted nejakou barvu mame a ta se da samozrejme postupem casu upravit, ze jo? A navic - zivot je zmena!!!!!! Tak proc to jednoduse nevyzkouset????
SHARANE

Téda,ty máš odhvahu tak prudce měnit barvičky.To já bych se asi neodvážila.No mylsím si,že každá z barvička má něco do sebe.Mě se na tobě líbí obě

Blondýnko ty blondatý vlasy tě dělali mladší v těch tmavších jsi trochu zestárla ale obě ti sliší.Jsi na nich pokaždé jiná. :one: :one: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka