Poradna 34+4

28.04.2010

Tak další poradna za námi.
Řekla jsem paní doktorce, že příště bych chtěla jít ještě k ní (přeci jenom je to blíž :-D) a až pak do Podolí. Tak se tam mám objednat až na potom..
Tlak, moč v poho, přibrala jsem kilo.. celkem mám 13kg hore.. hmm?
Dnes počínám 9. měsíc. Necítím se na 9. měsíc!!!

Jinak na mykozu (plíseň), vono je každý jiný, ale asi to je fuk, mám mastičku Clotrimazol.. a hned 2 balení :qu: ..

Jsme v pořádku - rosteme a nic se nechystá! :qu: :qu: :qu:

ahoj Jani. Já už jsem si do Podolí volala, abych se objednala a bylo mi řečeno, že mě stejně jak v 37. tt nevezmou. Smradi :s:
Další věc je, že se na první kontrolu musíš objednat 2-3 týdny předem. Takže máš nejvyšší čas ;)

Je dobře,že je vše ok!Kila jsou v pohodě,to neřeš!
MNo já se taky necítím,ale letí to holka,za chvíli budeme rodit... :s:
TAk ať ten zánět vypadne amáš klid... :\x: Měj se moc hezky!Terka :a: :h: :k:

In reply to by Terulkovka

Četla jsem článek! měla jsem z něho radost! To je tím sluníčkem.. člověk si nesedí v těch svých bolístkách a trápení, ale vypadne ven načerpat dobrou náladu.. v tomhle je sluníčko úžasný!! Každé ráno, když se vzbudím, tak první (hned po WC), co uděám je to, že si zajdu na terásku a tam po ní chodím, koukám po kraji a říkám si, jak je kráááásně.. Jen tak, v košilce.. úžasný!!! Každý den je pak veselejší!

já si říkala že to neutíka a ono to fakt uteklo..už jen poslední měsíc a jsou venku...jinak clotrimazol jsem též používala ale před těhu,v návdu je napsaný že by se neměl používat v těhu,ale to je skroro u všech léku si člověk nevybere!
Jinak 13kg to je pohodička já mám 15 a hlavu z toho teda mám doufám,že až bude malý na světě tak to půjde dolů...tak se držte!

In reply to by xiaxou

Ty mastičky jsou na pováženou v 1.trimestru, ale v takhle pokročilým už to tak neva. Horší jsou tabletky orální, tam se léčení těhle svinstev zásadně nedoporučuje.. ale možná je to lepší i proto, že neberu ibalginy a tak.. ty jsou sice protizánětlivý, ale jak jsem na něj měla pak už hodně alergii, tak si myslím, že to tělo reagovalo kvasinkama a plísní na něco z těch analgetik. Stejně, jako na penicilin. Ten ti taky zlikviduje mikrofloru a na ten jsem taky alergická. A vždy po antibiotikách jsem se musela přeléčit ještě na tyhle fujtajbly..

A ty kvasnice a plísně jsou v těhu běžný, dr. říkala, že je toho teď hodně.. se divým, že jsem je nevyfasovala už dřív 8) :///:

Ahoj Jani, no vidíš, paráda...
já jsem zvědavá,jestli já se do poradny ještě dostan, ale asi už neee. Na vyšetření jdu v pátek, tak dám echo, to už budu začínat 35tt tak to bude veselejší. Taky mi mají brát kultivaci, protože mě taky pořád trápí ten blbý výto a oni neví co stím. Snad odrodím a bude vše v pohodě.
Těch 13kg ještě není tak hrozné a uvidíš, že to půjde dolů jedna dvě :)
tak se měj pěkně, jo? papa

In reply to by andy.sv

Ahoooj!
Kultivaci chtěla provést, ale když to viděla, tak řekla, že tam teda zrcadla strkat nebude, že by to šlo blbě a že jen skontroluje čípek.. jeden prstíček jeskyňka strčila a už zase šla.. aspoň, že to nesmrdí, z toho bych byla asi nešťastná.. Co probiotika? na mě fungujou, jen teď, jak nemáme korunky, tak si nechci vymejšlet, ale nakoupila jsem si jogurty.. kila shodím, u kojení a starání se o Eli.. a už budu moct jíst málo.. teď nemůžu..pááááááá

In reply to by zanettkra

Sloní mládě :s: .. slonice to tahají 2 roky, to bych se.. jsme dnes byli nakoupi, docela sranda.. do prdelky mi furt někdo najížděl u regálu vozíkem, já zase strkám břicho do pultu a vono něják nechce.. na košík jsem ho několikrát napíchla, na linku v kuchyni se napíchávám, schazuju skleničky, když se zvedám z gauče.. zasedávám ásce nohy, když si sedám apod.. no, je to veselé.. :€s€:

Ahoj Janičko, tak to jsou super zprávičky a jsem za vás mooooc ráda - jen tak dál :-) :qu: :\x: :\x: :\x: .
Mi jdeme v pátek tak jsem zvědavá :C]]: .... Krásný dnešní slunečný den,pa a držte se !!!! :a:

už 9. měsíc...ježiši to to uteklo vid...? To je hlavní, že jste v pořádku!!!..Ty jo 13 kg je pěkná váha...já mám 8kg, ale to jen díky střevní viróze...snad až se budu vážit v pátek budu mít víc..jsem teď 33+2...ach jo už ať máme naše miláčky u sebe...nemůžu se dočkat..pohlaď za nás bříško a opatruj se

In reply to by Asynka

U Toma ve škole hromadně odpadají úči s horečkama.. doufám, že mi to to dítě přitáhne domů a až se dostanu z plísně, vyfasuju chřipku.. to už mě odvezou.. taky musím mít každý prd.. a Elišky se to nedotkne, stejně jako Toma :s: .. :+^*: a taky se opatruj..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka