Krvácení prosím moc o radu

29.04.2010

holky prosím vás byla jsem ted na wc a utře jsme dvakrát krev takovou světlou pak dvakrát hnědé moc se bojím co to má být jsem v 10tt. volala jsem dr ale už tam není, nechci to mimiška přijít :^O^:

prosím poraďte co to může být

děkuji předem moc všem

radsi bych jela na pohotovost,radsi 10xzbytecne nez 1xpozde
ja sem spinila do asi 15t a celou dobu sem brala utrogestan
a papej listovku :a:

Veru, souhlas s holkama, určo jeď na pohotovost, ať víš, na čem jsi! Moc ti držíme pěstičky a ozvi se, jak jsi dopadla!!! Lepší klidně přijet 5x zbytečně než něco zbytečně zanedbat!!! (já taky byla na pohotovosti kvůli těm křečím a jak mi bylo líp, když mě prohlídli a řekli, že je vše OK).

Já jsem taky pro urcite navstivit hned doktora i kdyz většinou ženský krvácejí treba do 3 mesice a nic to není....ale ten predchozí přispěvek o cvičení bych radši vynechala když jsi takhle citlivá...radsi pekne v klidku a v pohode...radsi vyšívej a nebo háčkuj jestli se budeš nudit..hodně štěstíčka, tfuj, tfuj, tfuj!!

Verunko upaluj do nemocnice.Nemusí to být nic,třeba jen hematon pokud je ta krev hnědá.Ale v každém případě nic nepodceňuj a na nic nečekej.Držím všechny pěstičky a uvidíš dopadne to dobře... :a:

určo bych jela, abys měla jistotu, že je to OK, žádná taková příhoda není normální a neměla by být, i když se to stává často....tak držím pěsti...

Veru val okamžitě k doktorovi, lepší být plašan než něco zanedbat... sakra.. myslíme s mimuškem na tebe tak pak dej hned vědět...

Ahojky,stává se to tu holkám často a můžeme ti psát,že to bude v pořádku,že třeba máš jen přecitlivělí čípek ap,ale stejně tě nejvíc uklidní dr..tak si radši zajed a pak nám dej vědět ju?

Verko, zajela bych do nemocnice na pohotovost :w: Nemusí to být nic, ale může to být cokoli...pro klid duše....sama jsem to před týdnem řešila. Držím palce :k:

In reply to by Verka

V cuku letu, kalhoty jsem na sebe natáhla asi za dvě vteřiny. Fakt Tě nechci strašit, ale dovedeš si představit, že bys vydržela s těmi obavami do zítra? Není lepší se jet přesvědčit hned, že je všechno OK? Hlavně se nenech se odbýt, nejsme přece těhotné každý den......pak dej vědět, co a jak.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky