prdíky

21.02.2008

Ahoj, dlouho jsem se tu neobjevila a pokud ano tak jsem si jen cetla co je noveho. Jak se vsichni mate? Ja tak nejak unavene. Malej jak byl hodnej v porodnici tak ted place a place.. trapi ho prdikyjako asi kazde druhe miminko a tak doma skoro nespime. Dneska v noci jsem sedela v posteli, chovala Mathiaska a brecela s nim protoze uz nic nezabiralo. Ani kapicky, ani masirovani briska, ani nahrate pleny na brisko, ani "cviceni".. Nic. Pak si ho vzal do naruci pritel a malej prestal. Tak nevim. Mam depku ze ani svy ditatko utisit neumim. Ted teda vyjimecne spinka, tak jsem stastna, ze ho to aspon na chvili prestalo trapit.
Maminky, co zabira u vas proti bolavymu brisku?

In reply to by Lentka (neověřeno)

Ja taky porad premyslim, co spatneho jim a piju, ze mu neni dobre.Ale taky vim, ze to miva spoustu deticek tak to asi nebude timhle. Proste jak se zatim nehybou tak ty streva zlobi. Sab simplex mame, ale ze by nejak uzasne zabiral, to se mi nezda.. :( :? Pry zabira lip Baby calm ale ten se muze davat az od mesice veku ditete a to my nemame. Zitra malymu bude 14 dni..

Ahojky, z vlastní zkušenosti, ti asi moc radost nudělám. Nám nepomohlo vůbec nic :( . Malej si vytlačil pupeční kýlu a 10.4. jsme objednaný na operaci :r: . Rve mi to srdce, ale bude mít pokoj. Má to fakt ošklivý a zatlačit to nešlo :O

In reply to by Hankitacz

No vlastně skoro dva měsíce :( , a to nám ještě dr. říkala, že nás berou předčasně. Prý se to dělá až kolem půl roku. Ale byla hodná, protože jsem jí tam začala v ordinaci bulet, co budu dělat, že mám ještě dvojčátko a kojím, to bych se musela přepůlit. Tak nám zamluvila samostatnej pokoj a budeme tam všichni tři :one: .

sab simlex, když nás to moc trápí, tak strcím trubicku do zadečku. jmenuje se to rektální trubička.stojí to 10 kc a je to nejrychlejší a nejucinnejsi pomoc..a já piju fenyklový čaj..jeste existuji probiotické kapicky, ty jsdou prý skvělé, ale stojí 600 a vydrží měsíc

In reply to by AkneL

ja mu vcera v noci,dle rady doktoru v nemocnici, strcila do zadecku teplomer. Evidentne to zabralo, protoze se hned pokakal. A pak asi pul hodinky byl klid.. Tak jsem ale byla moc rada, ze to pomohlo. On vzdycky jak place tak mu uplne vylezou zilky na hlavicce..vypada to desne. Pak mam fakt pocit, ze trpi.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka