PROBLÉMY S PŘÍTELEM :(!

28.04.2010

Ach joo, tak jsem si vždycky říkala, když jsem pročítala příspěvky některých z Vás jaké to máte doma s tatínkama, že mě to snad nikdy nepotká, ale asi jsem se spletla :(!
Mám dneska narozeniny, od rána mám super náladu,venku je krásně, snad každou hodinu mě přijde cca 5 zpráv s přáním od kamarádů, ale od přítele ani čárka :(!
Minulý týden jsme se docela dost pohádali (jako teď skoro pořád :( ), ale vždycky jsem to nějak brala, že já jsem na něj nepříjemná a on už toho má taky dost. Skoro denně teď něco řeším, takže uznávám, že pokud se náš vztah rozpadne, tak to bude i moje chyba.
Je lékař na ARU, takže pořád slouží a když je doma, tak buď spí nebo si pročítá dokumenty o jeho pacientech, na to jsem si už ale zvykla a do vztahu s ním jsem šla s vědomím, že práce je u něj na prvním místě.
Co mě ale trápí je, že si za 5 let není schopnej zapamatovat datum, kdy má jeho přítelkyně a matka jeho syna narozeniny :(! Je teď tedy v zahraničí, ale včera večer mi napsal na dobrou noc, takže možnost, že by byl uraženej nebo neměl signál tam není - prostě ZAPOMNĚL :(!
Jsem hooodně naštvaná a už teď vím, že až přijede, tak se prostě neudržím a něco si povíme, jen mě trápí, že se rozčiluju, když mám Deníska ještě v bříšku :? !
Jak byste to řešily vy? Mám mu třeba zítra napsat (pokud se tedy ozve,co třeba dělám), tak že jsem např. s kamarádkou na obědě, že mi ještě chtěla popřát k narozeninám!-nebo nemám dělat nic :? !

Jdu se teď podívat za kamarády na terasu do hospody, tak snad mě to přejde a budu zase "happy" :)!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky