Dovolená!

21.02.2008

Ahoj holky, teď jsem se dozvěděla pozitivní zprávu :) od svého zaměstnavatele. Zítra jdu naposledy do práce :dance: Mám starou dovolenou 9 dní a na letošní rok mám nárok na plných 25 dní dovolené :one: Takže celkem 34 dní dovolené :w: Takže si vyberu 25 dní dovolené, jelikož nejpozději na mateřskou musím nastoupit 1.4.08 a ještě mi pak zůstane 9 dní dovolené a tu musím uplatnit, hned po tom, co mi skončí mateřská, co je těch 28 týdnů a teprve pak přejdu na rodičovský příspěvek. Já mám takovou radost :h: Tak musím do práce zítra něco přinést a rozloučit se :one: Ted už si budu užívat jen doma a doufám, že bude krásné slunné počasí :k: :one: :dance:

To mas super :) to fakt potesi . Tak me tuklo, co mam napsane na vyplatnim listku a mam tam porad 22dnu (2dny z minuleho roku) tak se v praci poptam, kdyz budu az do konce na nemocenske ,jak to s dovcou bude, bych si ji taky dala rict a vybrala pred materskou :)

Jééé, tak to je hodnej, že ti to řekl...:-) To já budu ráda, když mi příjde nemocenská..asi to poslali pozdě, už mi přišla MD,ale ještě jsem byla 18 dní na nemocenské...a to furt nic...

In reply to by Borůvka

Tobě už chodí penízky z mateřské? To jsem fakt zvědavá, kolik bude dělat moje mateřská dovolená peněz :) A ty se neboj určo ti nemocenská dorazí. Ale to ti platí zaměstnavatel všechno ne?! To je divné, že ti to neposlali najednou :n:

jéé, ty se máš. Já si asi vyberu celou dovolenou mezi mateřskou a rodičovskou... Musím si ale zjistit, co my vyjde líp...
No jak říkáš...mohlo by být krásně, aby ses doma nenudila :)

In reply to by Ajosek1

JJ snad bude, mám fakt radost, když je dneska venku tak krásně, tak to opravdu potěší :k: Jinak se právě vyplatí dovolenou vybrat ted než po mateřský, že ti klesá průměr na den, takže co se týče peněz, je lepší to vybrat před nástupem na mateřskou. No já už jí ani celou vybrat nestihnu :) Už jsem mohla být doma 14 dní, ale to nevadí, i tak mám velkou radost :k:

In reply to by Barbina

JJ mám fakt radoooost :one: Ještě je to umocněný tím, že na mě z okna vane krásný teplý vzduch a já vím, že ted už nebudu celý dny v práci, ale budu mít i pohyb venku na vzduchu a snad už nebudu jen kynout a kynout :one: :k: Hlavně at nám slouží zdravíčko a máme zdravé a štastné mimísky :h:

téééééééééda to je moc pěkná zpráva. to potěší dozvědět se, že zítra jdeš naposledy ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka