ahojkyyyyy

21.02.2008

:r: Jak zabíjíte nudu jsem doma od začátku těhotenství a je mi to dlouhý!!!!! Poraďte.papapa

udělej si program a snaž se dodržovat nějaký režim. domma jsem necelý dva měsíce, ze začátku to byl vopruz, musela jsem jenom ležet, ale co už nemusím a mám volnější režim tak to utíká jedna báseň.

No já naštěstí pracuju. Jinak bych se asi ukousala nudou. Fakt nevím, co bych ti poradila. Jediný co mě napadá, je knížka..ale to je tak na hoďku dvě denně.....

JAky si to udelas,takovy to mas!! :w: :w: JA chodila plavat,ven neustale,ucila jsem soukromne doma jazyky,mela jsem kalup,program jsem si nasla!! :one: :one: Neco vymysli,at nezlenivis :dance: a trenujes na honku po vylihnuti :||): !Ted litam kolem male,tak spis hledam chvilinky na odpocinek! :a: :a: :a:

Ahojky. Já jsem doma od začátku těhu, ale žádnou speciální radu bohužel nemám... Někdy jsem se šíleně nudila, ale v práci jsem se kolikrát nudila ještě víc. Máme doma psa a papouška a ty mě docela zabaví. Celý to těhotenství mi hrozně rychle utíká, hlavně poslední týdny. Jak začneš nakupovat výbavičku, tak to poletí hrozně rychle. Já mám poslední dny i uklízecí manii, takže bych pořád vysávala, vytírala a hlavně chystala věcičky pro malý :00: Musíš si najít, co tě trochu zabaví v těch nejhorších chvilkách a zbytek půjde hladce :-)

Ahoj,ja jsem doma nejen cele tehu,ale uz mnohem dyl a nekdy je to fakt desny....musis se pokusit si neco najit co te bude bavit.Jinak tady travim hodne casu s holkama.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky