Ahoj holky

21.02.2008

potřebuju porodit co nejdřív ,co zabírá naurychlení porodu?? zrovna na můj termín čekaj pepíka všelijaká vyšetření,tak nechci být v nemocnici ,ale už se trochu zaběhnout s miminem.

Neblázni, raději ať to rozhodne miminko, kdy půjde ven.. abys pak nelitovala.. podívej na johanku, třeba z těch stresů o pepču taky porodíš dřív, ale neuspěchej to..

Blížil se mi termín porodu a pořád nic třikrát jsme plašili a nakonec to byli poslíčci potom mi odešla hlenová zátka a za týden jsem šla rodit.Myslím si že brzy porodíš sama když ti odchází zátka.Neboj vše bude ok.Držím palečky :one: :s:

ivka222

pane bože,vy jí opravdu radíte,ta holka potřebuje povzbudit,j. vydrž to,uý kvůli miminku,máš hlavu plnou starostí já to chápu ale aby jsi potom neměla dvojí starost,ubvidíš vše se v dobré obrátí,drž se holka

In reply to by j.nemcova83

I kdyby ne a vážně jsi byla v porodnici, když bude Pepča na vyšetřeních - pojede s ním tatínek. Jste dva na dvě děti a to se dá zvládnout. Hlavně ať jsou v pořádku OBĚ děťátka. Jani, hodně síly!!!!! A co Pepča? Dovádí?

In reply to by j.nemcova83

No vidíš to! Bude to dobrý, neboj. A na miminko vážně nechvátej, Vždyť je to taky takovej člobrdínek jako Pepča. Přece bys ho nevyhnala z bazénku dřív než to bude k tomu. Tak Pepču pěkně pozdravuj a pohlaď bříško ;)

hlavne moc neblbni. myslim tim fyzicky. zadny natahovani, veseni zaclon a podobne, nebo se ti mimi zamota do snury! :k:

Ahoj tak zkus vytřít celou podlahu na kolenech a potom si napust vanu horkou vodou a než půjdeš do vany tak si dej skleničku červeného vína takhle to udělej alespon dvakrát a potom uvidíš :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka