Pupik cely od marmelady :o))))))))))))))))

21.02.2008

Caute tehulinky,
tak vam musim napsat, jaky sem ja "expert" :s: :s: :s:
Mela sem dnes v planu delat na obed kureci prsicka s bazalkovo-syrovou omackou + testoviny (mnam, co)? Jenze to bych nesmela byt ja .... sla sem dolu do schranky pro postu a sousedka delala zrovna palacinky - no a uz byl "pruser" na svete!!! :dance:
Znate to: to, co maji druzi, je preci VZDYCKY lepsi - hihi ... slintala sem cestou nahoru jak buldocek, takze sem musela hold operativne zmenit plan a pustila se do palacinek!!!! }:) No ty chute, to je fakt des ...
No palacinky nam uz pekne zblunkaji v brisku - udelala sem jich celkem 8 (s tim, ze nejake necham muzickovi az prijede odpolko z prace) - jenze: .... jaksi ... ehm .... zahucelo jich do me 7 !!!!!! Ze uz nema cenu tam tu jednu nechavat, ze ne???? :s: :s: :s: :s:
Navic - vypadam vazne lip jak 5ti leta ..... ale ja sem v tom nevinne - VAZNE!!! :girl: Preci kdybych nemela pupik, tak by ta marmoska kydla normalne az na zem, ze jo????? No jenze protoze my uz brisko mame, tak tam proste hold nedopadla - hihi - takze ted mam navic pupik cely od marmelady ... :girl:
SHARANE

teda..tos udělala chutě i mně...že by byly palačiny zítra na večeři?? mňaaaaaam. Manžel je miluje s povidlama a s makem a zalitý máslem. Mně stačí taky marmeládka nebo tvaroh...

In reply to by Ajosek1

Ajosku, no mne udelala chut dnes sousedka - jak uz sem psala ....
A neslo - neslo - neslo .... tomu zkratka odolat!!!!! :00: :00: :00:
Je je dnes mela s vynikajici visnovou marmeladkou, ale zboznuju je treba i s tvarohem, ochucenym lehce vanilk. cukrem a skoriciiiiiiiiiiii........ MNAM!!!!! :one:
SHARANE

In reply to by VymazalovaKaterina (neověřeno)

Kazda to hold mame asi podle toho, ktere partie jsou jaksi na prvni pohled "prioritnejsi" - ci jak to mam nazvat ....
U me na cele care vyhrava brisko, takze tam se nachazi vetsina stop z mych celodennich aktivit!!! :s: :s: :s:
SHARANE

VZKAZ BORUVCE:
mimochodem - ten receptik na palacinky byl od Tebe!!!! Takze na tom mas vlastne taky tak trochu svuj podil !!!!!!!!!!! :s:
SHARANE

Ahojky Sharane, tak to jsi mě pobavila :) Já bych se tedy palačinkama nenajedla, dala bych si 2 a měla bych hlad a musela bych si dát něco slaného. Ale jinak od tý doby, co mám bříško, tak jsem šílené prasátko :c: Na bříšku mám skoro každý ráno zubní pastu, několikrát jsem si ušpinila svetr, tričko, protože mi něco k jídlu vždy spadne a už se to nedostane rovnou na zem, ale zanechá to nejdříve stopu na bříšku atd. Akorát jsem to nedávno říkala mamče, že jsem čunče, že tohle se mi dřív nestávalo, no jo bříško už je velké :c:

In reply to by Kasandra

Cauky Kasandro! :a:
Vazne nevim co me to popadlo: proste sem dostala na ne naprosto neodolatelnou chut (obzvlaste podporenou jeste tim, ze sousedce vonely z okna) :00:
No zacina to byt s tema nasima briskama pomerne zajimave, vid??? :s:
Akorat Ti nevim - jestli je lepsi marmeladu nechat dopadnout az na lino a jen ji setrit ... a nebo - jestli prat ty nase usmudlane hadriky od ruznych typu stravy??? :!k:
SHARANE

In reply to by sharane

Ano, to první je výhodnější, ale to si musíme počkat až budou dítka na světě a my budeme mít splasklá bříška :) Z těch svetýrků třeba čokoládový puding atd. moc dobře vyprat nejde :( Kor, když se mi to stane v práci a nemůžu to vyprat hned :00:

In reply to by Kasandra

Kasandro, jak tak koukam, tak uz mas taky sve ZKUSENOSTI, vid? :s:
No ja bych to videla asi nasledovne: nejdriv budem kidat my samy na sebe a pak - po porodu - to deti vezmou urcite rady za nas !!!!!!!!!!! :dance: :girl: :cc):
Proste spinavi budem uz asi na furt .... :s:
SHARANE

In reply to by sharane

Jj tyhle zkušenosti už mám :s: Ted už budeme opravdové maminky a budou zakeckaný naši mimísci i my od nich :c: Ale určitě to bude hezké a bude sranda a budou to naši miláčkové. Jinak jsem byla o pauze na oběd venku a je tam nádherně teplo :k: , už prostě jen na svetr bez bundy, jenže mě pořád bolí v krku, tak to nechci zhoršovat. Jsem zvědavá, kdy budu už úplně vykurýrovaná. K doktorovi jít nechci, nechci brát další antibiotika, jedny mi už stačili :00: Nerada bych ublížila naší nufince, ale nevím,jestli jí takhe taky neubližuju, když mám bubáky v krku :jawdrop: Je to jako kdyby puchýřky, no vypadá to na zánět hrtanu, na který poslední dobou v těhu opravdu trpím :O A pěkně mě bolí v krku, jen čaje ty bolesti tlumí, ale ráno to je děs.Už at je hezky a já jsem zdravá a už at je nufinka venku na světě, at mám jistotu, že je zdravá :h: Jsem se rozepsala, úplně mimo téma :dance: . Taky mě trápí věčné krvácení z nosu, prý to k těhotenství taky patří, takže celé těhotenství, mám jen samé krvavé kapesníky, fuj a občas se mi spouští krev z nosu jen tak, což se mi v životě nestávalo. Taky se v noci takovým způsobem zpotím, že to jsem taky nezažila, to se mi nestane ani na dovolený, kde bylo 50 na sluníčku, no a právě od toho si myslím, že vždycky dostanu zánět do krku, přes noc se šíleně zpotím a pak jdu několikrát za noc čůrat a u toho klepu kosu, no není to se mnou jednoduché :n: Ted máme v práci otevřený okno a je to nádhera,jak sem vane krásně teplý a vonavý (pražský) vzduch :) Připomíná mi to jaro/léto, fakt krása :k: V 16 hod. jdu domů, tak se pak pujdu projít, musím na poštu a koupit něco k jídlu. Tak snad bude ještě hezky. Udělala si mi chut na těstovinky, ale my je měli včera a já i dnes k obědu v práci, ale už mám zase hlad :00: Tak zatím papa :a:

In reply to by Kasandra

Hledme na to, teta Kasandra se nam nejak spisovatelsky rozjela! :one:
Ale ja mam nahodou takove krasne dlouhe komentare nebo mailiky moc rada - clovek si aspon pocte ....
Jojo, ted uz se z tech zapatlanych vecicek jen tak nevyhrabeme - pockej jen co budeme mit ty nase mimisky doma .... :00:
Ja se ven teprve chystam - nevim jak u vas, ale tady je docela zatazeno, porad pod mrakem, az to vypada chvilemi na dest ... ale provencit bych se sla rada - vcera mi to vylozene prospelo!!!
Co se tyce tech Tvych potizi, tak tezke posoudit - no ja nevim jak moc to tam mas v tom krku zavazne ... antibiotika jsou docela drastak - to je fakt, z druhe strany: mozna bys to jen tak prechazet taky nemela!!?? A nechces zkusit treba aspon homeopatika z lekarny??? Urcite by Ti poradili!!! S krvacenim z nosu nemam bohuzel vubec zadne zkusenosti - ja na to nikdy netrpela, takze nemuzu vazne absolutne radit ....
Kazdopadne preju Ti pokud mozno brzke uzdraveni, aby jste byly na jare - obe nase Nufinky - zdrave jako rybicky!!!!
Pozdrav z dalekeho Prostejova vam posila:
Teta SHARANE :h:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Katerinko, ja ty testovinky pouze presunula na vecerni program .... :s:
Nic se neboj: ty nas dnes urcite neminou !!!!!!
No jo, az ted zjistuju jake ma to brisko vlastne vsechny dalsi "pridavne" funkce - treba LAPAC ODPADNUVSIHO JIDLA APOD ..... :s: :s: :s: :s: :s:
SHARANE

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Myslis asi ten testovinkovy, vid? ;)
Hodim to do receptikuuuuu, jo????
SHARANE

:s: :s: :s: ty jsi ale šikula :///: ale neboj, nejsi v tom sama, ráno jsem si pokydala zubní pastou tričko

In reply to by Tesa

Ahoj Teso!
Tak to je skvele - ze je nekdo, kdo se mnou drzi "basu"! :s:
Jenze ja sem fakt uplne cela upatlana - je to des ..... premyslim, jestli ma vubec smysl si tu mikcu prevlikat a nebo do te pracky vlizt rovnou uplne celaaaaaaaa?????? :dance:
SHARANE

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky