Pomoc 10 kg!!!

21.02.2008

Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat těch co jsou tak nějak těhotné jako já to je teď 26 tt kolik přibraly??????Já dnes vlezla na váhu,vážím se pořád stejně vždy ráno po WC :) a jen ve spodním prádle a mám 10 kg nahoře,úplně jsem se zděsila,myslela jsem že se vejdu tak maximálně do 13 kg a ono prd :00: Při prvním jsem přibrala 12 kg,při druhém 18 kg a jsem zvědavá co bude teď.Těch 18 kg bylo fakt hodně jsem malá mám jen 160cm a výchozí váhu 55 kg.Při tom druhém jsem rodila v září a od května bylo strašné vedro,takže to jsem měla v sobě i dost vody,ale teď mě to připadalo takové normální ,břicho teda mám už teď velké,ale ono to určitě zase na těch 18 kg vyleze ach jo :w:

už před těhu a teď jsem 28+3 a včera jsem se vážila a měla jsem nahoře 6kg. V poradně jsem byla ve 26+0 a nahoře 4kg, tak mi to vychází pomalu kilčo za týden, že od té doby přibírám. Jestli to tak půjde, tak do porodu mám nahoře ještě tak minimálně 11!!!!!!!!!!!!!

no tak ja taky nejsem vyskove zadnej obr merim 162cm pred tehu jsem mela 69kg a uz mam navrch 8 a to jsem skoro v 27tt :00:

když se dívám do průkazky tak v 26tt jsem měla nahože 7 kg a teď v 34tt už to je 15kg takže tak hrozně natom určitě nejsi

Ahojky, to já včera byla v poradně a za 3 týdny jsem přibrala neuvěřitelných 5 kilo :w: Takže už mám navrch 14 kilo a do porodu daleko... Jsem na začátku 29.tt No doktor říkal, že je to dost za ty 3 týdny nabrat 5 kilo, že asi víc papkám prý :00: No asi to tak bude, musím se krotit, ale nechce se mi do toho. Stačí, že pak nastoupím na dietu po porodu a už bych měla začít i ted, ale to nezvládnu :n: Holt o to bude přísnější dieta po porodu. Když já si sladím hodně i čaj a kakao ted piju po hektolitrech, vím, kde bych měla ubrat a že by to nebylo tak hrozný, ale bohužel k tomu momentálně nemám absolutně žádnou vůli, po porodu to bude něco jiného, to si věřím, že se budu snažit to dát dolů.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka