Zatím dokonalý den :-)

21.02.2008

Ahoj Holky. dneska to vypadá na zatím naprosto dokonalý den. Zubařka mě vůbec netrápila, akorát mám malé kazy na osmičkách, ale říkala, že s tim nebude nic dělat, že to stejně vrtat nemůže a že je vytrhneme až porodim, protože se mi ty zuby do pusy nevejdou. a jinak ani jeden kaz! a od dr. jsem šla do města opět koupit něco na cipíska a šla jsem kolem jednoho krámku a na okně měli cedulku, že mají ve slevě kočárky ze sezóny 2007 a mezi nimi můj vysněný Bébécar. Mají tam přesně ten typ, který jsem chtěla akorát v hnědé barvě, což mi ale vůbec nevadí. takže jsem ještě zaplatila zálohu na kočár a zítra ho půjdu doplatit. A kolik mě bude stát? 8990,- Kč, kdybych kupovala z kolekce 2008 tak mě vyjde na 15880,- Kč. :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
jo a taky už jsem 22+0, tak přidávám čerstvý pupíček :P

Ahoj, já jsem měla takový bříško před porodem, měla jsem maličkatý. V šestým měsíci to na mě ještě nebylo vidět, přitom malá měla 3 kila když se narodila, teď už má 5,5 kg. A k zubaři : dělá mi korunky, potřebuju jich asi 10, jedna stojí 8 tisíc, vyndavá mi nervy a takovou malou pájkou mi zkracuje dáseň...takže si užívám :r: Ale když to hodně bolí, vzpomwnu si na tu mojí malou prdelku, co na mě doma čeká a už mě nic nebolí ;)

to me holky ceka zubar ted v utery a uz ted mam z toho hruzu,chce mi 2 zuby vrtat a trhat moudrak :( tak ze to trhani jsem rovnou zamitla :00: a ted mam strach i z toho vrtani...je teda pravda ze ten muj mi i maly kaz vzdycky opichne,ale nevim jestli v tehu muze.....muzou to v tehu umrtvovat?? :?

In reply to by Lucije

Ahoj, já jsem v těhu volala zubaři, že nepřijdu, protože mi nemůže dát injekci, že jsem těhu a on říkal, ať klidně přijdu :? , že se to může. Akorát rentgen se nesmí. :n:

In reply to by Evicka86

ty osmičky potvory bolí. ona by mi to určitě taky vyvrtala, ale mám je tak vzadu a blbě rostlý, že se tam vrtačkou nedostane a stejně říkala, že kdyby mi to vydloubala, že bych jí tam ještě porodila :///:

já k zubákovi ani nepáchnu. Mám tu tři prohlídky zdarma, ale nikam nejdu. Bez umrtvení na mě ani nešáhne. Super kup a krásný bříško!! Já jsem 34+5, ale o moc větší ho nemám.

In reply to by Meg

no já mám právě uplně fóbii ze zubařů.....kdyby jsi viděla, jak se chovám, minule mi odmítla umrtvit jeden zub, že je to prej malý....no a já jako správná hysterka začala bulet, secvakla rty a odmítla otevřít pusu. a potřebovala jsem razítko to TP, jinak bych tam nešla

Ahooooj!!! To je fajn, že se máš fajn. zato já ztratila Nikče nabíječku k telefonu. Jsem tele!!!!!!!! Večer jede do divadla a z čehopak si zavolá mamince, že chce odvézt od autobusu domů? Přeci jí nedám pětikorunu a nepošlu do budky!!!! jo jo, a já myslela, že se v našem pidibytě nic ztratit nemůže. Ještěže nebydlíme na zámku

In reply to by Tesa

Ta jejich škola pořádá čas od času něco takového. Je to jak pro děcka ze školy, tak pro rodiče... prostě kdo chce, vyrazí za kulturou. myslím, že je to moc fajn. Busík je odveze a zase přiveze... no pohoda. napřed se Nikča ptala, jestli nechceme jet s Markem. A když nejedeme my, tak jede ona :s:

In reply to by Barbina

Odjíždí ve čtyři, když ji najdu, tak už telefon nedobiju. A už nevím, kde bych hledala. Asi se fakt zeptám té malé čertice. Dneska pěkně zlobí. Teď má spinkat a slyším ji tam štrachat

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka