Proč si těhulky hladí bříško

21.02.2008

Takouvou otázkou mě zaskočil dneska můj manžel, který tuto otázku dostal od svého šéfa. Ten má doma pětiměsíční holčičku a jeho žena si v těhu břicho nikdy nehladila, tak prý neví :n: Já svoji odpověď znám :h: , ale zajímalo by mě co byste mu na to řekli vy?

My to měli tak, že jsme si s bříškem povídali vždy večer. Hladili ho a masírovali. Nebo spíše přítel, který mě preventivně mazal krémem proti striím elastiQ a u toho s mrňousem povídal. A je to nezapomenutelný zážitek.

Ahoj Meg. Tak to je dobrej námět k diskusi. Já, když jsem ještě nebyla těhotná, tak mě to vždycky vytáčelo, jak si ty těhotný furt hladí břicho. Fakt mě to rozčilovalo. Ale teď, jak mám ten svůj pupek, tak si ho taky furt hladím a už se tomu vůbec nedivím :s: Je to normální. Je tam tvý miminko a taky ten tvar k tomu vyloženě svádí, že? :°: :°:

tak to šéfova žena asi není zrovna rodinný tip ne? ona si nehladila bříško???já mám malé, ale hladím si ho a říkám si: "co tam asi to naše miminko dělá, a jsi holčička nebo klouček?"
a přítel vždycky ráno když odchází do práce tak pohladí bříško a říká: "miluju vás".....přijde mi normální si na bříško sahat a hladit si ho a třeba hrozně příjemně mne překvapily některé mé spolužačky,které si taky chtějí bříško pohladit a tak...
Pellullinka

Já to beru jako jedinej kontakt s miminkem (no ještě povídání si s ním) a přijde mi to krásný. Dokonce jsem četla, že to miminko i vnímá...to hlazení bříška. :)

To jsou mi otázky :) vždyť to je takový automatický a ochranitelský reflex. To budu 9 měsíců předstírat, že mám v břiše balon?? Ne, mám tam miminko, který nikomu nedám!!
Když se zeptá chlap, tak se to bere s rezervou, ale mě se na to ptala ženská!!! Cituji:" Jéé, ty si taky hladíš bříško. Proč to děláš???" A to je vdaná a je jí asi 25. :00: Lenka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

věděl, ale jeho šéf ne. Neuvěřitelné, že?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Manžílek si vždycky lehne k bříšku, hladí ho, povídá a pusinkuje.. je to úžasný :-) prcek na něj reaguje! Když jsem měla stresy, že se nehýbe celý den, večer s manžílkem hodili řeč a zavrtěl se :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

že za to mohl jeho šéf, ale jeho žena. Tak ona si bříško nehladila, tak on nevěděl co si má myslet. Teď se hrozně diví, že si s malou nerozumí. :( je to hrozně smutné, ale něteří lidi si za to můžou sami.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tím to nebude. Ona to bříško měla a nenapadlo ji si ho pohladit? Vždyť je to instinkt. Už na začátku se Marek smál, že bříško ještě nemám, ale sedím jak typická těhulka - s rukama na bříšku. A že je málo doma. Nám taťka taky před osmou večer domu nepřijde, ale pozdraví nás všechny: ahoj miláčku, ahoj holky, ahoj Marečku... jak jste se tu měli? A když přes den zavolá, tak vždycky řekne ať pozdravím obě miminka - i Natálku i Marečka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já to nechápu. Vůči tý malý to ale rozhodně není fér, že má takový ignorantský rodiče.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

od 4 měsíců dává do jeslí a on otevřeně říká, že svoji ženu miluje ale dceru ne. To je hrůza se na to dívat.

No vždyť je to človíček :-) nehladím bříško, hladím miminko a oběma je nám to moooooc příjemné :-) Povídáme mu, hladíme ho... prostě už je tu s námi :-)

In reply to by Boža

no oni spolu 8 let chodily (nebydleli ani ve stejném městě) oba dělali kariéru, pak se vzali, pořídily si barák s hypotékou, nové auto a už jim chybělo jen to dítě, tak to už mají taky. Plánují možná ještě jedno. Chudáci děcka fakt :(

no přeci s mimískem komunikuju ne? hladím ho, manžel mu posílá pusinky, hrajeme si s ním :||): aby věděl, že až se vylíhne, tak tu má někoho, kdo ho má mocinky rád

In reply to by Meg

tak to je smutný.....ale někdo to tak bohužel má. viděla jsem kdysi jedno video, kdy měla maminka pár týdnů miminko a byla špatná z toho, že to "nějak" neklape - tak je oba spolu natočili a ona s ním nepromluvila ani slovo, nepohladila ho a to miminko se tak moc snažilo, aby ta máma si ho všimla. prostě to mámu museli naučit, ona to neuměla

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka