3.uzv + poradna

27.04.2010

ahoj holky moje :€O:
tak dnes jsme absolvovali poslední ultrazvuk a vše dopadlo na jedničku :one: Honzík je hlavičkou dole, tak snad už se neotočí. Placenta na zadní steně a váha 1911-2033g. podle 1.uzv jsme 31+5 a podle dnešního uzv 32+0, takže taky pohoda. Pokojíček je hotovvý, kočárek jdeme vybrat zítra. Tašku do porodnice jsem ještě ani nezačala připravovat, ale teď bude víc času, takže brzy bude zabalená. 13.5. mě čeká poslední poradna u mého gynekologa a pak už kontroly v porodnici.
Co se školy týče taky v pohodě, mám všechny zápočty, včera jsem udělala jednu zkoušku, další mě čeká v pondělí a poslední 12.5. takže docela relax, teda až na ty státnice. Ale on se svět taky nezboří, kdybych je na poprvý neudělala. Ve čtvrtek mě čeká poslední den ve škole, docela mě přepadá nostalgie, když si představim, že můj studentský život po 18 letech končí.
Tatík mě dost překvapil svou narůstající péčí a dokonce i svými znalostmi. A já si myslela,že na kurzu jen seděl, aby se neřeklo a on dával pozor :C]]: Už i dal najevo, jak moc se těší na toho našeho drobečka, což je u něj zázrak, protože je to dost velkej introvert a flegmouš k tomu, takže když řekl, že v tom pokojíčku chybí už jen to miminko, tak mě to rozbrečelo :h:
A jak se máte vy?
Tak se mějte hezky ještě chvíli vydržte pohromadě. Jdu se natáhnout, jsem po celým dnu ve škole úplně hotová.
Pa pa Verča a Honzík :cc):

tak to je super,že je všechno oka ty jsi tu školu dodělala...Jsi moc šikovná!!!
Tak taťku už to taky bere!!super...Měj se moc hezky!!!Terka :a: :h: :k:

Ahoj Verco,gratuluju ke studentskym uspechum a drzim palecky u dalsich zkousek.Mimi je take v poradku,no a i tatik se vybarvil a ukazal svou citlivou stranku-co vic si prat.Tak jen at se vam dal dari a jste spokojena rodinka,pa Shany

ahojky, tak to je dobře, že je dobře.. jsi dobrá, že to zvládáš tu školu, to já musím taky, já si dodělávám nástavbu a chodím denně, teda tak 2krát 3 týdně a včera jsem dělala praktický.. hrůza, ale snad to dáme.. no prcek je veliký teda.. já jdu zítra na kontrolu tak také pisnu.. Tak se opatrujte a pohlaď bříško

Ahoj Veru, no Ty jsi šikulka, zvládáš to všechno na 1 a to jsi z toho měla takový strach. Za chv. už to budeš mít za sebou. To si oddychneš, co?no hlavně, že je všechno v pohodě, malý se má k světu a tak to má být.
Tak se drž a měj se pěkně
papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka