Jak jsem včera dopadla na gyndě...

27.04.2010

Hezký den snažilky, včera jsem byla na té gyndě a slíbila jsem, že pak napíšu, jak jsem dopadla. Chtěla jsem napsat už včera, ale nějak se to tady sekalo nebo stránky nešly vůbec, tak píšu až teď.
Když jsem přišla do ordinace, tak se mě dr. hned zeptal, co to držím v ruce za papír. Tak jsem mu řekla, že jsem si nechala udělat hormonální profil. Kouknul na něj a říká, že je v pořádku a v hodně případech v pořádku i bývá. Pak jsme šli na utz a říká, že mám tento cyklus menší dělohu a folík jen 12mm. Takže tento měsíc budu mít určitě ms později. Napsal mi další clostík a budu ho brát 2xdenně a raději v poledne a večer. Aby mi pak zase nebylo špatně jako minule. A tři dny po dobrání mám přijít na utz. Říkal, že mě zatím nebude strašit žádnou laparoskopií.
S přítelem jsme se večer domluvili, že zatím mimču necháme volný průběh a budeme si užívat našeho pejska a jezdit na kole. Už jsem se zase stresovala docela dost a potřebuji si odpočinout a přijít na jiné myšlenky. Včera večer jsem si na procházce se psem říkala, že miminko k vystresované mamince nebude chtít, takže se musím dát do kupy a být více v pohodě. A v tomto nádherném počasí se mi to krásně daří.
Všem těhulkám přeji brzy // na testíku a těhulky pohlaďte za mě bříška.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka