hysterický pláč

27.04.2010

Tedy holky, Eli má poslední týden neskutečný hysterický výjevy. Řve tak, že si sousedi musejí myslet, že ji snad týrám. Někdy čekám, jestlůi se vůbec nadechne... To je děs! Často je to kvůli úplný kravině...Uklidní se, až když ji něčím hodně upoutám...Máte to taky?

Kliknutím vložíte smajlíky:
katounek

mám taky Elišku a to samé, když to není kvůli prdíkům, tak je to vždy když vyndám z vany a jdu sušit, mazat a oblékat overal... anebo pak když oblékám nějaký kabátek, míní se uřvat kvůli rukávům....

že by všechny Elišky?? :-D

In reply to by katounek

Asi na tom něco bude. Je to příšerný. Doteď se vztekala a dalo se to, ale teď - ještě si k tomu kope nožičkama...A to je jí teprve devět měsíců. Co bude dělat v roce :00: :n: :a:

katounek

In reply to by DenyPu

a co mám říkat já, malé je měsíc!!!! kope šílaně, že se jí nedaj kolikrát zapnout nohavičky u overalu, nebo šíleně rozhazuje rukama, když se vzteká a nenechá si dát dudel, mrští ho po mě nebo mě plácá do rukou, má obrovskou sílu...

In reply to by katounek

Bude hůř! Malá má sílu jako bejk, kouše a štípe. Občas mám co dělat, abych ji přeprala, když jí chci vysát nos... :) Tak ať pěkně rostete a vychutnej si malé zlatíčko, než začne odporovat :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka