Jízda autem?

27.04.2010

Nazdar ženy:) Jezdíte některá ještě sama v autě popřípadě jako řidička a sebou nějakého spolujezdce pro jistotou? Chystám se dneska jen autikem do škole Bučovice-Brno cca 30 km tak nevím jestli mám jet sama nebo zajistit alespoň spolujezdce:)

Ahoj,
tyhle kratky trasy jezdim porad bezne, nemam s tim problem. Ale o velikonocich jsem jela ze Spindlu do Prahy cca 130 km a uz mi to moc nesedlo, byla jsem unavena a moc dobre jsem se uz nesoustredila. Jeste bych tam chtela jet ted nekdy v kvetnu, ale asi se na to dobre vyspim a jeste to zvazim.
AndyBambi

ahojky já teda jezdím sama...jsem v 34tt a jde to v pohodě,ale musím se víc soustředit!ale pokud se cítíš dobře tak myslím že klíďo můžeš..já bych se bez auta nikam nedostala...

In reply to by xiaxou

Tak jsem to zvládla v pohodě cestou tam jsem vzala kamošku a na zpět už jsem jela sama ale v pohodě no a pak jsem ještě jela pro přítele do vedlejšího města takže dneska už s jízdou autem končím:)

záleží, jak se cítíš jako řidič. Já jsem taky 34.tt a o žádném spolujezdci jsem neuvažovala, v podstatě mě to ani nenapadlo. Jezdím denně, na bříško mi sice sezení v autě moc neprospívá, ale jinak v pohodě.

Tak já jsem konec 31tt a zatím taky stále jezdím sama.Bydlíme na vesnici a do města to máme cca 12 km.Manžel řidičák nemá a tu ve vesnici nikoho neznám.Občas se bojím,aby mi nepřišlo třeba zle a někde to neopřela.Jezdí se mnou akorát můj syn ,ale tomu je 5 let.Už jsem měla za volantem 2x poslíčky,ale dalo se to zvládnout.Otevřela jsem si víc okno a bylo.Nejezdím rychle,vždyť mám v autě dítě a to nemluvím o bříšku,které mi za volant vleze tak akorát,tak mě to v pohybu ani moc neomezuje.Zatím jezdit budu i nadále,protože žádné dlouhé cesty neplánuji a pokud se budu cítit....V atobuse a MHD mi je špatně z toho vzduchu tam,tak pokud nechci jít pěšky,tak mi ani nic jiné nezbývá.

Já jezdím vždycky celé těhu ato sama s kopou dětí v autě... :///:
Myslím se nakonec odvezu i do porodnice.... :s:
To,ale záleží na tobě jak se cítíš a tak...papa Terka :k: :h:

Ahojky tak ja jezdila jak cely tehu, tak ted s malou taky.. ze zacatku jsem mela strach, kdyz uz jsem mela dost velky brisko, tak jsem jezdila ale do 8.mesice pak uz ne, no a ted s malou jezdim skoro denne :) taky mam strach, ze se neco stane ale to bych se stoho asi zblaznila kdybych na to myslela, takhle jezdim opatrne v klidku a je to OK. a spolujezdec je moje Sabinka :///: jezdime spolu sami casto,chlap je do vecera v praci, takze vsechny nakupy, doktory a zarizovani jen my dve sami :#o: nekdy si rikam, k cemu vubec chlapa potrebuju :€m: kdyz stejne vsechno delam sama :w: :w: :00:

Ahoooj Roxxy dnes jsem 33+0 a zatím jezdím sama. Ale za 14 dní mě čeká cesta do práce...a to asi sama nedám. Páč to mám 30 km do Prahy, ale má práce je až na druhé straně Prahy a jet skrz celou Prahu, to nedám...jinak se budu snažit řídit až do konce..

Jjjj děkuji za vaše názoru takže to vypadá že pojedu asi sama a nebo řeknu přítelové máti ale to se mi moc nechce ale pro jistotu aby byl přítel v klidu ji brnku:) tak se měj te a přeji krásný sluníčkový den:)

Ahoj, podobný dotaz tu už padnul několikrát, takže jen zopakuji, co jsem už psala dřív... já jezdila až do porodu, v pohodě, sama, nedělalo mi to žádné problémy, nenervovalo mě to, nijak mi to nevadilo... jezdím často a jezdím ráda, i teď s malou... naposledy jsem řídila ten den, co se malá narodila, jela jsem do města na plavání, vyřídit nějaké věci okolo pojišťovny a tak, děsně nerada jezdím MHD a auto pro mě je to nejlepší řešení... bydlíme skoro dvacet km od města, takže je to skoro nutností...
Tak jestli ti to nedělá problémy, klidně jeď... záleží na tobě, jak se cítíš, jak ti při jízdě je...

Ahojky, noooo covece ja jezdila do cca toho 28tt kdy mi to dr vyslovne zakazala kuli velice castemu tvrdnuti briska a otvirani. Od te doby tedy semnou jezdi babicka, pritel a vcera jela chudak sousedka nicmene tedy to vypada spatne na mou pristi kontrolu 36tt pokud se priteli nepodari zajistit kolega ceka me cesta samotnou bydlime na vesnici takze bez auta to nejde. Uplne doufam, ze se to povede necitim se za volant ani se tam nevejdu takze netusim jak bych to jako udelala nedejboze diky castym poslickum abych to nekde bouchla :(

Ahoj. Řídím pořád(37+5), když to tedy jde, tak si beru pro jistotu někoho sebou, ale když to nejde a prostě musím jet, tak jedu.. Snažím se se tomu vyhnout, ale jestli to nejde, tak se nedá nic dělat. Když je to takhle dál myslím, že spolujezdec by byl super:-)pa

Ahoj Roxxy,
já když nemusím, tak už sama nejezdím, protože si už připadám neohrabaná a občas mi příjde, že je člověk takovej zpomalenej a omezenej v pohybu. A když už "jedu"tak pár kilometrů _ z vesnice do města cca 5km tam a 5 zpátky.

ahojky já jsem jezdila do poslední chvíle,ale je to nerozumnej risk nijak hrdá na to nejsem,ale musela jsem bydlíme na vesnici a k doktoru ke konci člověk musí každý týden.Ale ke konci semnou na střídačku jezdily mamina a tchýně aspoň jako spolujezdci.Přeci jen nejde už jenom o nás.Lelulka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka