diazepam na noc ????

27.04.2010

ahoj holky, chci se zeptat, nutně bych se potřebovala jednu noc vyspat, můžu dát malé 8mi měsíční holčičce diazepam na noc a kolik???? Jsem doma v noci sama jen s ní, příbuzní jsou daleko, aby mě zaskočily na jednu noc. Jen jednu noc bych potřebovala spát, nebo spíš malá, ona se mi teď budí asi měsíc po hodině a půl a přes den tomu spánku taky moc nedá, abych usnula zase já. Poraďte. Moc děkuji. Lenka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já bych teda do ní nic necpala bez konzultace s doktorkou. Každé dítě je jiné, proto taky některé prospí noc a některé ne. A jak píšou i holky níže, tak jedna noc ti na načerpání sil nepomůže, když v lepším případě budeš spát, tak se tělo akorát ještě víc nabudí na spaní a pak budeš ještě víc unavená a další noc bude zase starý model a ty budeš ještě víc urvaná.

Ahoj, nám diazepam doktorka doporučila, kdyby měl malej po očkování teploty nad 39 stupňů a to dát jenom 1/4, aby neměl ty křeče. Tomáškovi jsou 4. měsíce a budí se v noci po třech hodinách a přes den toho taky moc nenaspí, takže žádná sláva. Je to fakt, některé děti chrápou celou noc a některé zase ne :( Vydrž, už může být jenom lépe :)

myjsjme dostali diazepam taky na křeče a malej je jednou dostal a pak měl jít na očkování tak jsem mu dva dny musela dávat ráno a večer pulku diazepamu a stejně poom nebyl nějak spavej!!!Takže se raději vyspi když spí malá!!

Chápu tě že když dítě nespí že už máš chuť mu dát i prášek,ale takovej hnus radši nee, mohlo by tě to pak mrzet, zkus bylinky nebo něco takovýho, ale asi už si ty byliny taky zkoušela viď?

no, musíš spát i ty, když spí mimčo... mě se budí po 2h od narození a to už je mu rok a nikdy by mě nenapadlo dát prášek... to je bohužel úděl maminek... být pořád ve střehu a většinou nespat. Obávám se, že i kdyby se ti podařilo dítě na noc uspat, organismus už je naprogramován a ty se stejně vzbudíš a třeba vůbec nezabereš a tvoje spaní bude stát za houby ;)

Já bych ho rozhodně nedávala je to pěkný dryják.
Dostala jsem ho na alergii a měla jsem brát ráno a večer jeden. Vzala jsem si půlku ráno a šla na brigádu a byla jsem tak hotová, že jsem padala do regálu.

ahojky, já jsem první 4 měsíce pravidelně spala 3 hodiny....po 4. mesici uz tak 5 hodin maximálně denně!!A vubec by mě nenapadlo cpát dítěti a jeste tak malému prášek!!!!Proste za den jsem nic neudelala...byla jsem jak mátoha a nikdo mi taky nepomohl, ale to je proste úděl..někomu děti spi a někomu holt ne a musi to vydržet jako my...ja jsem pak po 8 mesicich kdyz mi konecne mala začala spát skončila na práškách na spaní, protože už jsem neuměla spát...brala jsem je pul roku než se mi spánek zase srovnal....ale dítěti bych nic takovýho nedala!!!Nejsi sama, je to preci normalni ze nespis!!!

Nechci tě strašit - ale docela dost dětiček, místo aby se po diazepamu zklidnili, tak se ještě víc nabudí. A u dítěte, zvlášť takhle malého, rozhodně NEDÁVAT jakékoli léky na zklidnění bez porady s lékařem. Můžeš jí zadělat na problémy s játrama atd.

In reply to by Ja_hruška

náš nejstarší syn bral diazepam kvůli febrilním křečím, které 2x prodělal. jen sme mu to dali, za chvíli se začal chovat jak opilej, nebo jak feťák ;) rozhodně teda ale nespal a ani nebyl ospalý, NAOPAK!!! byl nabuzený až hrůza..

Ahoj tak já bych diazepam prckovi nedala ani netuším jestli to můžou mimina jediné co mám doma na uklidnění je dithiaden a ten bych taky nedala jen proto že se potřebuju vyspat ,mám ho jen pro případ hodně vysokých horeček aby dítě nedostalo křeče.

Lék, který vynalezl Leo Sternbach byl pro používání schválen roku 1963 a v USA byl do roku 1982 nejprodávanějším lékem. Užíval se k léčbě paniky, strachu, epileptických záchvatů, deliria tremens u lidí s dlouholetou závislostí na alkoholu, ordinuje se při úzkosti, a ke zklidnění při poruchách spánku. Diazepam bývá většinou užíván ústně ve formě pilulek, jsou ale známy i způsoby užití kouřením rozdrceného diazepamu smíchaného s tabákem anebo vypitím namíchaného do tekutiny. Diazepam je silně návykovým lékem. Zneužívá se většinou v kombinaci s jinými látkami (alkoholem, heroinem, …) jako doplňková droga. Takové užívání může vést k bezvědomí až smrti na následky zástavy dechu a oběhového systému. Ke smrti může vést také odvykací stav po dlouhodobém užívání léku.

To je teda dobre psycho prasek :s: :s: :s:

In reply to by Ja_hruška

no tak jasne jestli to ma ucinek proti nejakym krecim tak klidne ale na spani malemu diteti to je nejake divne tady uz clovek nevi jestli to nekdo mysli vazne nebo si z nas dela nekdo srandu, prece normalni zenska jako matka neda 8mi mesicni holcice takovou drogu na spani jen aby se vyspala ona, prece jen ta jedna noc ji vubec nepomuze jen ji nabudi k dalsimu spanku, ktery stejne mit nebude a pak co bude davat prasek pravidelne?? :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

neboj, není to provokace, taky bych malé nic nedala, jen jsem si musela ulevit a taky je to zvědavost, jsem prostě unavená, ale jak tu čtu, nejsem jediná, tak mě to uklidnilo.

In reply to by lakky

Pokud chceš něco zkusit tak Dětský čaj Klidné sny od Lerosu. Je to kombinace bylinek, můžou to dětičky od půl roku. Nebo můžeš na noc malé uvařit meduňkový čaj. Třeba by to pomohlo.
Další možnost je jí naučit v noc spát. Některé maminky tady posílaly knížku/návod jak na to. Možná bych to ještě někde našla a mohla bych ti to poslat na mail. Odzkoušené to nemám, protože než jsem se k tomu dostala, tak začal prcek chrupkat celou noc (asi v 9,5 m).

presne tak... diazepam?? To jsou nejake silne prasky ne? To bych si nevzala ja natoz male miminko, to prece nemuzes ji cpat nejakyma praskama, maly mi po porodu nespal i 15 hodin v kuse a dat mu prasek to me ani nenapadlo :) :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dětem se může dát max půlka dithiadenu, když hodně kašlou na uklidnění, ale malej se mi budil po hodině až do roku a půl, od dvou let nespí přes den, teď má tři a pořád je 2x za noc vzhůru, ráda bych se vyspala, ale nikdy bych mu nedala léky na spaní. To si radši další tři roky počkám a pak se snad vyspím :-) Nemáš třeba babičku nebo někoho kdo by ti pomohl, že bys mohla spát chvíli přes den?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka