Bojkot kojení kvůli zubům?Pomoooc!!

27.04.2010

Maminky, prosím o radu. Honzík má v pátek 9 měsíců a začal mi bojkotovat kojení. Teda nejdřív mě několikrát dost kousl a vždy začal plakat, jakoby ho to mrzelo a teď se nechce už 24 hodin vůbec přisát. Jinak jí všechno, a moje mlíko trochu pil i z hrníčku, ale jak ho chci přiložit, strašně zuří :( Co stím? Přejde to? Máte nějakou fintu, aby se přisál? Díky moc za odpovědi :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky me se takto malej v 9mesicich sam odstavil.Proste uz si vubec nechtel jeden den vzit,tak jsem to pak zkousela asi jeste dva dny alespon v noci,ale to uz si vzdy jen tak cucl a nechtel.Po dvou dnech nechtel,uz ani v noci a bylo konec kojeni.
Myslim si,ze 9mesicu je hezke kojit a ten dobry zaklad dostal a tak proste kdyz uz by nechtel,tak bych to tak neresila.
Nekdo nema to stesti ani tak dlouho kojit.
Takze mu to nabizej a pokud uz nebude chtit,tak se s tim netrap.Proste uz treba nechce.
pa

In reply to by oskopucek

Hm, to by mě mrzelo, ale co by se dalo dělat, že jo. Prvního syna jsem kojila do 2 let a teď jsem tak počítala aspoň do roka. No, ale člověk míní a příroda mění..Jen teda nevím, jak se poperu s tím mlíkem v prsou.. :00: Musím to pořád odstříkávat asi, ne?

In reply to by zuzula

ja take chtela kojit alespon do roka,ale proste to ukoncil drive.Odstrikej to jen trosku jen do ulevy,jinak by se ti porad tvorilo cim vice by jsi odstrikavala.Ja mela prsa nalita jen tak dva dny a pak to samo preslo.Docela jsem se toho bala,ale nakonec to bylo za dva dny uplne v pohode.Jeste nejakou dobu jsem tam mliko po zmacknuti mela,ale to uz byla troska.

In reply to by oskopucek

Díky moc. Jsem se zklidnila. Je fakt, že teď už to kojení není až tak důležité..Ale je sranda, že jdem poprvé na plavání a já si chtěla koupit plavky, protože mám prsa jak melouny s tím mlíkem, ale jestli přestanu a ony splasknou, mi zas plavky budou velké :00:

In reply to by zuzula

tak to budes asi muset koupit nove plavky :s: jj jak pises,ted uz to neni tak dulezite.Hlavne ze jsme kojily a 9mesicu to je uplne super.Alespon pak nebudeme mit boje s odstavovanim:)
ja se horzne bala toho,ze se mi tam udela zanet,ale kamosky me uklidnily,ze to preslo brzo a fakt to tak bylo.Prvni dva dny prso jak meloun a pak jak vyschla svestka :s:
uz se tam netvori tolik mlika,jako na zacatku kojeni.Drzim palce,at to mas take tak papa

In reply to by oskopucek

No a to mu budu muset vzít do Řecka UM. Jsem si plánovala, jak ho pěkně ráno a večer a když bude chtít, nakojím a budu muset pěkně vařit mlíčko..no, co už. Jak člověk s něčím moc počítá..nevyjde to. u mě to tak funguje. Tak mooc dík za rady :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka