Otázka: Jak to s vámi vypadá tam dole i se sexem, milováním?

26.04.2010

Ahooj, ženy a dívky..
Mám malé trápení: Po sexíku v týdnu jsem byla dole oteklá. Tak jako poslední měsíc už několikrát. Jenže tentokrát mi to vydrželo až do dalšího milování, takže jsme na to šli ooopatrně a stejně jsem zašpinila (jasně červená) z pochvy.. může mi někdo poradit, proč jsem tam tak oteklá? Jinak přírodní lubrikace je O.K., výtok změněný není.. jen si připadám sušší, ale fakta pro to nehovoří (jenom pocit). Přejde to? Zítra jdu tedy do poradny, tak se zeptám, ale jak znám svojí doktorku, poradí mi oplach studenou vodou, nebo častější hyenu.. což je jasné. Jsem v tom sama nebo je to pomnožný problém???

Tak už asi vím, kde je chyba! Je to mykóza! Dnes v noci, když jsem ležela mě to zasvědilo.. pak na wc jse si pořádně prohédla toaleťák a hrudky jako krystal cukr.. tak jsem dala do vyhledávače zánět pohlavních orgánů a sedělo to! Takže zítra se pochlubíme s kvasinkama a já mám ještě nějaký Canesten z dřívějška, tak jsem si ho včera dala a teď taky a do zítra to vydržíme..

Mykozu jsem už měla, ale nateklá kvůli tomu??? Tssss! No, ale má po sexíku, miláček! Leda bych mu koupila Genciálku na jazyk a ruce! A pinďu!

Aspoň už jsem doma, co to je!

AHOJ JANI,
JÁ JSEM PRÁVĚ DOLÉČILA KVASINKY A MŮŽU TI ŘÍCT,ŽE JSEM TO TAM DOLE MĚLA TAKY VŠE PĚKNĚ NATEKLÉ.MYSLÍM SI,ŽE TO JE TÍM JINÝM STAVEM.ALE SE SEXEM MĚL PÁJA ÚTRUM HNED,PROTOŽE BYCH TO ASI NEVYDRŽELA,JAK TO SVĚDĚLO A PÁLILO.JSEM RÁDA,ŽE JSEM SE TOHO ZBAVILA.TAK HODNĚ ZDARU!

In reply to by Terulkovka

Já jsem fit, jen mě trošku svědí :-D.. moje máma by mi k tomu něco řekla (jako, že mě svědí jinak..).. a když se dole drbnu, tak se příteli zvětší boule u kalhot! Je fááákt hroznéééj!!! Nadrženec nadrženej! :s:
:a: :€s€:

Ahoj Jani,
my od té doby co se Míša začal moc chystat ven, tak mám sexík a ostatně i skoro všechno zakázaný a mám jen relaxovat, tak doufám, že buď teda vyleze dřív než v tom červnu, nebo se to zlepší a budeme si ještě "trochu moc užít sami"No uvidíme. každopádně být tebou moc bych neriskovala, pokud máš potom krvavý výtok:-)

Některé holky o tom psaly,že mají takové problémy,alůe v tomjsem každá jiná...my sexíkujema téměř každý den a užívám si orgasmy úplně skvěle..žádné krvácení a ani nateklá nejsem...Jenže v tomhle je každé těhu a každá žena opravdu jiná....
TAkže to raděj ani nedělejte..a je to!!!papa Terka :a: :h: :k:

In reply to by Terulkovka

páni, téměř každý den.. :-) závidím, my tak jednou za měsíc, je to velmi neohrabané a mám divný pocit pak..
už se těším, až budu mít po šesti nedělí a bude trocha času, tak to pořádně ... :-)

taky neporadím , my sexík teď neprovozujeme jelikož nám to bylo doporučeno k vůli předčasnému porodu je tam větší riziko , že po sexu se může porod vyvolat sám, takže teď nic

Ahoj Jani,
Tak to ti vůbec neporadim. Ale musím se přiznat, že i já se necítím vlhká,a le je to jen můj pocit, že je sucho ovšem realita je jiná. Poslední dobou na to nemám tolik chuť jako třeba před měsícem, ale po delším mazlinkování chuť příjde. To co popisuješ se mi nestalo, asi bych byla vykulená, kdybych měla červený výtok... Zeptej se doktora a dej vědět jak si dopadla. Držím palečky....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka