Aktivní miminko , někdy až moc ...........

25.04.2010

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo taky tak aktivní mimčo ... Nelince bude půl roku a je hrozně čiperná, pořád v pohybu, kope furt nohama, hází rukama a vrtí se snad neustále, až nevím, jestli je to tak normální :? ........ Večer když ji dám usnout, tak sebou hrozně hází a mele a kvůli tomu, že se neumí zklidnit, nemůže ani zabrat a přitom se jí zavírají očička :00: Máte to tak někdo taky s miminkem ??

Děkuju všem za komentář :qu: V každém vidím Nelču :) A jsem docela ráda, že je takových miminek jako máme my víc :s: Už jsem myslela, že jen já mám takovou raubířku, protože kamarádky v mém okolí, co mají mimi, tak je mají hrozně hodná a klidná :00:

ahojky i my mame doma pekneho ciperu, od narozeni porad hybe ruckama, nozkama, taky hodne plakal, ale i se hodne smeje, proste na obe strany :) no ted mu bude za 3 dny pul roku a od 5,5 mesice leze, takze si ted hoodne sam vyhraje a ja konecne trosku klidu :) ale myslim, ze jenom na chvilku nez zacne vstavat, jelikoz uz se o to snazi :) taky nahani nasi kocicku :D je ted s nim sranda, on je celkove takovy rychlik presne v den svych 3mesicu se zacal prekulovat na brisko, je to nase neposedna sikula :) no holt si s tema prckama jeste uzjijeme :)

Ahojky taky máme hyperaktivce :///: už v bříšku do mě bušil celé dny a hlaně vnoci :///: a až ze mě vylezl zak mě velice ukazoval co tam dělal,pořád máchal rukama nožkama i v papírech jsme měli napsané neklidné dítě :///: :///: a zustalo mu to u ničeho moc nevydržel,všude jak kelišák musel sledovat a taky byl hodně aktivní v pul roce seděl,7,5měs lezl sám jak drak a hned začal i obcházet,nic neřeší,ničeho se nobojí občas sním faaakt mazec :///: na začátku desátého měs už začal sám chodit a za 10dní už běhal po celém bytě,hlavně proti zdi tech boulí nespočetně jedna se zahojila druhá vyrašila :00: je jak pobuch tet bedu mít 30.4 rok a už krásně běhá :///: nevydrží chvilku na místě pořád musí být v pohybu. :)Obča se tomu musím i zasmát jak běhá pořád dokola a nesedne chvilku na prcku :) :h: Je pravda ža od 6.měs si krásně vyhrál a obzvlášt jak pak začal lozit :one:,tet si dojde kam chce,chodítko jsme taky měli byl vněm od 6.měs jen na chvilku,když už fakt nic nechtěl , nejdřív v houpajde pak v chodítku v 8,5měs už jsme ho měli jen jako zátaras před telku :///:

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=195155

No jo, to bude tím, že je to Nelinka ;-)
My máme také Nelinku (9měs) a už od narození nohy a ruce nezastavila, kolikrát si dala takovou ránu... a je dál... uklidnění pro Tebe nemám, jak začala lozit, je děsně rychlá, hračky jí nebaví, chodítko také ne... nejlépe obyčejné věci - igelitová taška, obal od jogurtu, myš od pc... ale nejlépe je jí hodit do kočáru - co máme sporťák, tak je to ok, ale v hlubokém se vztekala, že nic nevidí - a drandit po venku... kolem toho půl roku jí začalo bavit trhat noviny a časáky... při tom spaní byl také někdy problém, pomohlo dávat spát na bříško a jak zabrala, tak jsem jí otočila na zádíčka, nebo jí dát do rukou něco na žmoulání - u nás vede čepice na plyšákovi :-) nebo dudlík - ten konec, co se cucá... My dáváme Nelu spát kolem 19:30 a už není problém, během dne spí většinou dvakrát po 1hod, max 1,5hod...
jooo, to jsou ty Nelinky ;-)

a zabralo na nejaky cas choditko, to bylo super, trosku se zabavil, jinak u niceho nevydrzi dyl jak 5min. a jako kdyz clovek potrebuje dve ruce, nejde to jinak, ikdyz se to nedoporucuje..

memu prckovi je sice uz rok, ale taky je aktivni, mame to dokonce v papirech :( Takze vim, o cem mluvis, kazde mimi lezi v klidku a on uz od miminka porad mrskal nohama a i na ruce aspon maval ruckama jak dirigent :) Muzu rict, ze se trosku zklidnil az co zacal lezt (7m) a uplne pohoda je to ted, kdyz chodi-samo utekl roku, ikdyz to je kluk.. Ted si dojde kam potrebuje, sice vsechno kramari a vsechno pred nim hori, ale uz i vydrzi v kocarku, to driv bylo nemyslitelny jet ven, kdyz nespal, a tim, ze chodi i venku, tak se strasne unavi a pres den krasne spinka od 12ti do tech pul 4. :)
Holka vydrz, citim s tebou, kdo nezazil, ten neuveri. A to mas aspon vyhodu, ze ti usina prcek sam, ja musela do 9m houpat na ruce, pac nesnesl byt v klidu..
Pa Market a Radimek :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka