Příspěvek na bydlení

25.04.2010

Ahoj, chci se zeptat, jestli nektera nevite, jak je to s prispevkem na bydleni? Ted bydlim sama s malou v 1+1 a budu si vyrizovat přispevky. Trvale bydliště mám. Za pár měsíců mám možnost přestěhovat se do větsího bytu 3+1, taky trvalý pobyt. Nezruší mi ty přídavky, když se budu stěhovat? A hlavně mi je priznají, kdyz budu ve vetsim byte. Jen aby mi nerekli, at si najdu neco mensiho!!!jo a ten 3+1 bude jen o 400mesicne drazsi nez mam ted!!
A jak to chodí na soc? Kdyz budu mít částku napsanou ve smlouvě, kterou budu platit, co vsechno budu dokladat a tak?
Díky za vase rady :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

No já jsem z toho příspěvku na bydlení pěkně zklamaná.Mám svůj byt 2+1,přítel tady trvalé bydliště nemá psané schválně,protože sjme počítalis příspěvkem na bydlení a na sociálce mi řekli,že nemám nárok.Tak já to nechápu.A kolik dostáváš jestli se můžu zeptat?já mám 2+1 a každý měsíc mi příjde SIPo na 3500,-,jinak neplatím nic.
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=202122

In reply to by eva.adela

Zatím žádný nemám, teprv si to jdu vyřídit, ale doufám, že nějaký dostanu, jinak bych to už nezvládla. Bydlím, ale v podnájmu, takže mám daleko vyšší náklady na byt, než ty. V podstatě celou mateřskou dám za byt, takže na přídavky spoléhám...

In reply to by eva.adela

tak to je divný, můj má taky úlevu na dani na malou a příspěvek dostávám. Mám byt 2+kk, jsem tam hlášená jen s malou. Příjem jen rodičák 7600,- Kč. Nájem a inkaso kolem 4500,-, jak kdy. Beru 2 tis. Teď mi to zvýšili skoro na 3 tis. (kvůli elektrice). Odkud jsi?

In reply to by eva.adela

Ne nic po mně nechtěli, ale paní tam ví, že bydlí s námi. Já myslím, že to tak má spousta lidí a na soc. je jim to jasný. Mně prostě říkali, že posuzují jen dle trvalého bydliště. Navíc papír pro odpočet daně se v Brně dává jinam než žádost o příspěvek na bydlení, ale to není asi důležité. Vím, že kdybych žádala o přídavky, tak se posuzuje i příjem přítele. Paní mi prostě tvrdí, že záleží jen na trvalém bydlišti.

ahojky já příspěvek na bydlení pobírám.na sociálce ti na to dají tiskopisy.to jak je byt velký je asi nezajímá.ale chtějí nájemní smlouvu,doklady za poslední tři měsíce o zaplacení eletrikriky a nájemného,odpad,(popelnice) ,potrvzení o vyýši přijmů v domácnosti.jestli jsi sama tak jen tvoje.chtějí vidět pokud v posledních třech měsících bylo vyučtování za eletriku a nájem(voda ,topení atd.) a ona to potom nahází do PC a poštou Ti přijde vyrozumění jestli máš na něco nárok.a potom ty same věci dokládáš každé tři měsíce.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka