Lezení, plazení?

21.04.2010

ahojky holky moje, chtěla jsem se zeptat, jak jsou vaše zářijoví prckové daleko s lezením, plazením atd. :ooo: tomík se zatím pokouší zvedat zadeček, sem tam se mu povede na chvilku na kolínka, jinak se na bříšku jen točí dokola. děkuji a krásný zbytek dne!!! vaše d.

Ahojky, nevím přesně kolik vám je, ale naše Nelinka (6.5. jí bude 8M) je na tom stejně jako Tomík, točí se dokola a občas se snaží zvednout zadeček, ale neleze, spíše se jí daří couvat, jak pokrčí a napřímí ručičky. Máme doma plovoučku, tak nevím, jestli to taky není tím. Hezký den :)

ahoj, zuzča má 7 měsíců a týden a plazí se po koberci asi třetí týden. bravurně se přetáčí. když narazí na zeď, chce jí projít :) v postýlce si lehá na bříško a kouká na nás přes mantinel. nic si z toho nedělej, každý to jednou dožene. stát moc brzo nesmí, zničí si záda.

Ahojky, tak Andulce je 7 a půl měsíce. Už 14 dní se plazí a poslední týden se snaží zvedat na kolínka. Taky se jí líbí špricličky u ohrádky a v postýlce. Jde vidět, že by se ráda zvedla, ale ještě na to nemá sílu. Ale brzy to asi dokáže :) Helena

Ahoj, Honzíkovi bude 2.5. osm měsíců a leze po čtyřech, staví se s oporou a umí už udělat v postýlce malou "procházku". Leze fakt rychle, musím na něj dávat pozor. Leze cca od půlky března, předtím se jen trochu plazil a spíš couval. Řeknu Ti, že si teď přeju, aby nelezl:-(( je to hrozné na hlídání. Taky se mi staví v kočárku, což je fakt nebezpečné, musím ho poutat, a to zase řve. Užij si, že je ještě miminko!!!

Ahoj, tak Adince bude za 10.dní- 7.měsíců :$$: a zatím se neplazí ani neleze. Přetácí se od 4.měsíců takže ted začla po místnosti cestovat válením sudů a nebo se po zadu někam odšoupe- po předu jí to ale nejde. :n:

tak náš prcek leze přitahovánim rukou,nožky za sebou zatim tahá,ale jak je na posteli nebo na dece, tak si stoupne na kolínka,chvíli vydrží a padne. Jinak v bytě máme plovoucí a klouže mu to tam, tak doufám,že mu to tam pujde po kolínkách, aby ho to zbytečně nebrzdilo...leda mu dát chrániče proti klouzání na kolínka...

náš Davča měl 7 měsíců v sobotu a od té doby se začal plazit po celém bytě a je rychlý jak sračka :D .Když ho zaujme v dálce nějaká věc,kterou chce prozkoumat,je u ní během chvilky. Uplně jsme s manžou hleděli ://: .Ale na kolínka se ještě nesnaží dostat-stačí mu jen to plazení :ooo:

ahojky tak my jsme na tom podobně, pořád válý sudy, zvedá zadek a dostane se i na kolínka, ale nakonec ji to vždycky převáží na bok a lehne. :a:

Ahojinky...nám bylo 12.4. 7 měsíců a už krásně leze jako ďáblík a včera se poprvé sám postavil v postýlce. Taky už běhá v chodítku, je to strašnej divoch:-)))

In reply to by Doakie

Taky jsem chodítko nejdřív nechtěla, ale Peťulka chtěl být pořád na nožičkách, nevydržel ležet na zemi ani chvilinku, pořád aby u něj někdo byl a držel ho za ručičky, aby mohl capkat a když jsem ho dala do chodítka tak byl strašně spokojenej a samostatnější :-)

ahoj, tak nám bude zítra 7 měsíců a ani neleze a ani se neplazí. Umí se krásně přetočit na bříško a opačně, trochu válí sudy, zvedá zadeček a strká si pod něj nožičky,ale vždy přepadne na stranu. Jinak se ještě točí kolem své osy. Toť vše. Jo a zoubky žádné ještě nemá. :a:

tak my uz krasne sedime a od sesteho mesice i lezeme ted uz si stoupa na nohy a co nejdriv bude asi chodit my jsme asi nejak moc napred... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka