dáváte miminka v autosedačce do nákupního košíku?

22.04.2010

Nebo jak řešíte větší nákupy v hypermarketu...ještě nemám koupené ty adaptéry, abych mohla miminko v autosedačce nasadit na podvozek a jet.Vůbec si nemůžu uvědomit, jestli mi autosedačka bude nějak v nákupnim koši držet....ale vím, že tak děti běžně jezdí, jen si nemůžu vybavit, jak ho tam dávají...jinak jezdíme kočárem, ale ted jedeme autem.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já si právě říkala, kam dám nákup a že určitě tam ty sedačky lidi vozí...díky už vím.Jdem poprve takhle, jinek chodím kočárem kousek od domu,ale ted je manžel ve službě a víkendový nákup tam nepořídím, tak musím autem...díky holky.

Hlavně se snažím malého do hypermarketu nebrat...jinak mám podvozek na autosedačku, který si vozím v autě, protože už ho skoro neunesu :one:

já dávám sedačku přímo do toho vozíku,bereme dva jeden pro prcka a druhý na nákup,jezdíme oba z přítelem,když je ve vozíku i miminko nákup nemá šanci -zůstane tam pidi místo.Někde mají vozíky ,přímo ze sedačkou pro malé miminka.

:s: ahojky já dávám celé vajíčko i s mimiskem do nák. vozíku.... a nebo taky napříč takže je ke mě bokem a dám ho jakoby na vozík.... a drží to celkem mám větší vajíčko.. to já zas s kočárem ještě nebyla v supermarketu :€): ... http://www.youtube.com/user/monjik7

vždy když jsme jeli na velkej nákup třeba do globu, tak jsme měli sebou i kočár. nákup pak sice všude po celým autě, když je v kufru kočár, ale je to pro mimi pohodlnější než být tři hodiny v autosedačce.
:a:

jak je na nákupním vozíku ta sedačka co si do ní sedají děti tak tam jsem dala vajíčko a normálně to tam drželo

Ahojík, tak se snažím ti to nějak popsat, ale vůbec se mi to nedaří :s: No prostě u vozíku je ta sedačka pro děti a tu jsem si nastavila tak jako bych do ní chtěla dítě posadit a na to jsem položila vajíčko. Měla jsem Maxi cosi, ale snad u všech to je pomalu stejný, že je tam jakoby výklenek a ten přesně pasoval na tu sklopenou část vozíku. Sedačka se ani nepohnula, ale já jsem ještě pro jistotu obvázala madlo na uzel tím koncem co si reguluješ popruhy. No snad jsi mě alespoň trochu pochopila, opravdu jsem se snažila :s: Jo a malej byl čelem ke mě :///: Pokud jsem dělala malej nákup, tak jsem ho dala i s vajíčkem do vozíku

ahoj tak my davame normalne autosedacku do kosiku..proste ho tam polozim...zabere celej kosik..ja beru patulku a pritel druhej vozik na nakup..videla sem ze se daji nejaky autosedacky na ten vozik jakoby nasadit a mas vetsi prostor na nakup..mame chicco a u ty to nejde...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky