Dnešní sen- jsem těhotná!! :-)

21.04.2010

Dneska jsem se vzbudila úplně orosená :-)
Holky, to byl tak strašně živej sen.... normálně jsem cítila pohyby v bříšku!! Bylo to tak nádherný!!!! Asi jsem divná, nebo co, ale s manželem už jsme vážně o druhém mluvili. Na jednu stranu bych si chtěla Kubíčka užít co to jen jde.......ale na druhou stranu bych mu chtěla pořídit sourozence do 2 let jeho věku....... blázen, co?? :s: No už jen proto, že tady na vesnici nebude mít jedinýho kamaráda!! Je to tu samý chatař, nebo důchodce a opravdu se tu nenajde nikdo :r: Tak aby měl aspoň brášku, nebo sestřičku :-)

To me se koncem ledna Jani zdal sen,ze mi dr rekla,ze v unoru se mi narodi druhe detatko :s: :s: :s: no byla jsem z toho rano dost v soku :s:

ty jo to tě obdivuju, já sotva zvládám tu mojí krásku. Ale taky mi to hrozí :-(, jsem to nedostala , jenže beru prášky tak nefím, jak to je jestli je to nepravidelný, dcerka se mi narodila v lednu a už jednou jsem měla ms .

ahojky ,tak pozor mě se dneska zdálo to samé že jsem cítila pohyby ale nezdálo se mi to po prve už víckrát se mi to zdálo :D

Ahojky, vidím že to cítíme úplně stejně. Taky nad tím přemýšlím. Víc by si jako sourozenci rozuměli.

téééda, Jani.. to je krásnej sen ... musím říct, že mě se po bříšku a hlazení a rozprávkách s ním fakt stýská ... je to jiný, když je mimi schované tam ... každé má svoje :\/|:
... je pravda, že sestřičku nebo bratříčka Domčovi zatím neplánujeme ... manža by chtěl taky do 2 let, ale já jsem momentálně názoru, že si Domču právě chci užít ... ale kdoví, že?
_________________________
http://prckoviste.cz/nasdomik
http://mysaco.rajce.idnes.cz/

In reply to by mysaco

bych si ho chtěla co nejvíc užít, ale zároveň bych chtěla mít dětičky bez výrazného věkového rozdílu....... no uvidíme jak se to povede, nebo nepovede :-) A taky jak na tom budeme finančně samozřejmě

V pondělí jsem byla na sociálce si zažádat o dvouletou mateřskou, takže nejsi blázen:) Taky tady žádné děti kolem nemáme, jen u sousedů na víkend. Já mám jen strach, abych oba zvládla, ale naštěstí mi všichni pomůžou :\x: Za rok založíme klub LPčka a těhule :s:

In reply to by Magla

mám strach jak bych to zvládla, ale rodiče odsud bydlí 3km a maximálně mi pomáhají už teď.....jsme u nich každý den. Vždycky jedeme na procházku s kočárkem :-) A babička s dědou jsou z Kubíčka úplně unešení, takže bych v tom rozhodně sama nebyla :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka