termín DNES

20.04.2010

Ahoj holky. Tak dnes mám termín.A jsem pořád tu.Vlastně mi nic neni.Nijak divně se necítim.Jen mě trápí návaly horka.Ale to už od včera. :00: Tak jsem zvědavá kdy to na mě přijde.Už aby to bylo, už jí chci mít u sebe :) A co vy, jak jste na tom zbylé dubínci? A vy co už jste porodily, měla jste některá nějaké příznaky dopředu? Jinak se mějte pěkně :a: :)

Ahoojky, tak já mám taky dnes termín a na porod to dnes určo nevypadá :-( zítra ráno jdu do poradny tak jsem zvědavá co mi řeknou, minulou středu jsem byla na prst otevřená a hlavička náléhá, ale hlavička naléhá už 5 týdnu takže to nic neznamená myslím :-D v krvy jsem měla cele těhotenství nepravidelné protilátky a co jsem tak četla tak by se nemělo nechávat přenášet kuli tomu tak se na to schválně zeptám. Jinak návaly poceni mám taky a to hlavně v noci je to děsný a už dlouhý to čekání :-( už se na mrnouska mojeho těším a čekám kdy to přijde, jinak hlenová zátka mi taky neodešla ale prej nemusí. Tak doufám že už se ty naše zlatíčka brzo vyklubou na svět, přeju hodně štěstí a zdraví a co nejrychlejší porod :-)

In reply to by Vevrunka

Ahojky, tak jak ti dopadla poradna? Já jsem stále na prst tak mi udelal asi toho hamiltna nebo co to je, bylo to nepříjemný a ted špinim a dolejšek je ted takovej citlivej auau, monitor se mu neak nazdál takže zítra ráno v 7h jdu na oxitocinovej zátěžovej test a uvidí se co dál, tak jsem zvedava a kéžby se to třeba chtelo rozject a už si me tam nechali :-)

Ahoj Verčo,tak ja jsem doma z ty prohlidky z porodnice.Bylo to docela neprijemny.Voda je prej v poradku.Pak me prohlizel a jeste prej delal nejakej chmat a jsem prej perfektne pripravena a že se můžu během dneška rozrodit.Pokud se mu samozřejmě ten chmat povedl. :s: CS se mi zvedlo na 8.Tak jsem zvědavá moc tomu nevěřím a ani se mi to nehodi,protože manžel je ve světě kamionem a přijede až v patek. :€\€: Ty budeš asi přenášet,prvorodičky většinou přenášej. :||):

Ahoj, ja mam termin zitra, ale myslim, ze do patecni poradny urcite vydrzime...taky vecer mivam navaly horka uz asi tyden a tak dva dny me docela picha v podbrisku, jinak ale nic...v patek jsme byla otevrena jen na spicku prstu a mela slabe kontrakce po 6 min...asi to bude s malym na dyl. Kolik cca vazi nebo meri netusim, ale asi bude bezny prumer, jinak jsem cetla, ze po 40tt uz miminka v brisku nerostou ani moc nepribiraji a az koncem 42tt zacina odumirat placenta, takze pak uz je prenaseni pro miminko problem...zatim se nedesim, malemu je proste v brisku dobre... :-)

Ahojky, no ja mam termin v sobotu a taky me trapia navaly horka.. hlavne v noci se hodne potim. Od vikendu mam poslickov, bolia ma silene klouby/ ani prsty na rukach nemuzu poradne ohnout a krecich v lytkach ani nemluvim :00:.My to cekame uz kazdu chvilku.. CS 7-8, jsem otevrena na 2 cm a :*8*: posledne citil uy hlavicku maleho, jak naleha a dokonce se uy objevily posledne na monitoru nejake kontrakce nad 40, takze se uz to zacina pripravovat.... uz to jenom nechat na prckovi kdy si to rozmysli :#o: .
Zajimave je, ze skoro kazdej odtekla hlenova zatka,ale me vubec nic. Co tobe? Okrem toho ,ze mam + na streptokoka zadnej hlen se mne neodtika. :#o:
Drz se moje... uz se nam to krati... ja nechci prenaset a mit obrika/ uz tedka mu navazili cca 3220 g a pri moji vyske 161 cm a puvodni vaze 60 kg je to celkem dost . :€\€: Katka

In reply to by katulkar

Tak já žádné kontrakce neměla a ani se mi nic prý nechystá:-( Hlenová zátka neodešla, prý ani nemusí :-) Jinak my už máme přes 3,5kg.Ale mám zase 180cm, takže prý to nebude problém.TAk nevim :) Taky se mi špatně ohýbaj ruce, o nohou ani nemluvim.Takže ať už je to za náma :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky