vše o císaři

20.04.2010

Prosím vás, chtěla bych vědět pár informaci o císaři :s: ( mimi má polohu KP )
- jak dlouho před termínem se plánuje císař
- po jak dlouhé době manžel uvidí mimčo
- po jak dlouhé době mi přiloží mimčo
- jak dlouho je žena po císaři propuštěna domů ( pokud nejsou komplikace )
- jak dlouho se hojí jizva
To jsou otázky, které mě napadly, ale určitě budu ráda za každou radu nebo informci :s: Předem vám moc děkuji :a: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

já byla na císař loni v září-původně jsem ho měla plánovaný 10 dní před TP (ten jsem měla 10.10.),ale prcek si pospíšil tak mi ho nakonec dělali akutně už v půlce září :00: . Manžel uviděl mimčo dříve než já-jak malého ze mě vytáhli tak ho zanesli umýt a zkontrolovat vedle do místnosti a tam už čekal manžel s foťákem :ww: .Mimčo na přiložení k prsu mi donesli asi 1,5 hodiny po konci operace.Domů mě pustili 5.den po císaři a jizva se hojila a byla citlivá asi měsíc ;) .Tak přeji hodně štěstí :a:

Ahojky tak co já vím tak se císař plánuje na nějakej 38tt, my jsme byly taky KP a můj gynekolog mě nechal skoro do poslední chvíle, šla jsem až v 39tt a primář docela nadával kvůli tomu kdyby mě to chytlo. Jinak přítel malou viděl hned, jak jí vyndali dokonce dřívej než já, já jsem malou viděla hned potom, jak jí zvážili a omyly atd. takže za chviličku. V porodnici jsem byla 6 dní, ale cítila jsem se dobře už 4 až 5 den, ale to je individuální, jizva se mi hojila si 14 dní ale cítila jsem je tak měsíc, myslím teda při kašlání a při špatném pohybu. Ted jsem 4 měsíce po porodu a nad jizvou mám kůži stále necitlivou a myslím, že už to snad i zůstane :) jinak byla umrtvena lokálně a můžu vřele doporučit byla jsem naprosto spokejena i když jsem měla strach :)

ahojky tak na první otázku odpověd neznám, protože jsem císařem měla akutního, ale manžel ho viděl hned po operaci, která trvala 40 minut v celkové narkoze. Mimčo mi přiložili cca 4 hodiny po tom co ho vytáhli ven. Domů mě pustili za 5 dní a jizva no v šestineděí jsem se ještě hodně sprchovala ( několikrát denně) a pak mazala indulonou.

Ahoj záleží na tom proč na císaře jdeš, a plánuje se tak 14ní až týden, testy krve nesmí být starší jak týden. Manžel vidí mimčo do půl hodinky po porodu a já osobně jsem si nechala dát epidural. Pokud dodržíš všechny zásady při epiduralu, tak neměj strach. A chodila jsem hned druhý den, tak se ničeho neboj. držím pěsti

Monika & Márinka

Ahojky, tak já s císařem počítala z 90% kvůli KP, po něm mi sestřička řekla (to brzo), že manžel klidně mohl čekat za dveřmi. Mimi mně přinesli asi za hodinu na pokoj na přisátí, ale zase odnesli :€\€: a nosili jen na kojení, teprve asi třetí den jsem si vyžádala, aby mi ho tam už nechali :qu: Pustili mě 7.den, ale komplikace jsem neměla a jizva se hojila dlouho, ale přesně už nevím, minimálně 2 měsíce mi bolela a pak už to bylo lepší :a: Půjdeš na císaře? Je to nic moc, ale nechci tě strašit

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky