Jak dlouho trvá zahojení naušniček???

20.04.2010

čauky.Holky za jak dlouho se vám zahojili ouška??V pátek je budeme mít 14dní a pořát jsou červené.A zlobí nás ze zadu to zapínání,vždycky jak točí s hlavičkou tak si to zapínání vrazí do dírky a to je pak pláče :r: Mažeme framikoinem... díky za odpověď :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nám se zahojily do týdne, první tři dny jsem je potírala lihem, pak už jen po koupání večer, a za týden nebylo poznat, že jsme je čerstvě píchali... ale měli jsme klasicky píchnuté, ne nastřelené... framykoinem mazat říkala doktorka jen v případě, že by začaly hnisat, jinak vysušovat lihem...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Myslíte že si mám taky koupit ten líh a zkusit to tím?? a to je normálně ten 60%jak je na pupík??

My jsme nastřelovaly (po prvním očkování, cca v půl roce, u naší dětské MUDr.) a v pohodě, čistila jsem to lihem, ze začátku pravidelně ráno i večer, červené jsme to neměly (jen jednou, když jsem jí o tu naušničku hodně zavadila svetříkem) a za 4 týdny jsme v poho vyměnily za "naše" naušničky.

Tak asi být důsledná v tom čištění. Vatovou tyčinkou jsem jí to tam vždycky popatlala....

In reply to by Mirkaaa

Určo zkus ten líh, tím se nic nezkazí a nám hodně pomohl, fakt to bylo v poho. Ten framykoin, nevím, naše Dr. o něm vůbec nemluvila a nevím, jestli to mastné tomu pomůže. :?

ahojky, já ti nepomůžu, protože s tím nemám zkušenosti, ale můžu vědět, kolik bylo malé, když jste jí píchali ouška? Moc děkuju za odpověď

se nam zahojily za ytden ale zalezi,na jedinci,kazdemu se to hoji jinak,nam doktorka rikala ze pokud s eto do mesice nezlepsi,tak prijit,aby se na to podivala,tak at jste brzo zdravy :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky