a jsou tu opět zase

13.04.2010

A dneska jsou tady opět poslíčci . Myslela jsem si že když vysadíme sex ale bohužel to tak není . Ted týden klidu a je to tady zase . Už začínám být zoufalá nad naší Vanesskou je pořád v pohybu ale v kusu to je hrozné. Když chodím píchá mi v podbříšku lidi kolem mě začínají říkat že do měsíce je malá tady že mi klesá bříško ,abych pravdu řekla sama to pocituji . za 3dny vstupujem do 32tt doufám že se rozhodne alespon jště 3 týdny tam být .

Dneska začínáme 31. týden. A bříško mi naštěstí netvrdne ale taky mi připadá že mi klesá, ale v poradně jsme byli před dvěma týdny a doktor říkal že čípek je v pořádku. Ale to píchání v podbříšku když chodím taky mám. Myslíš že je to znamení že mimčo chce už ven?

Ahojky, já jsem 35 týden a pořád mi tvrdne bříško, tak mi doktor předepsal magnesko a ještě cosi na zklidnění dělohy. Malá má kolem dvou kil, tak ještě doufám, že v bříšku na chvíli zůstane. Měla bys to taky říct svému doktorovi, ať tam malou ještě pozdrží.

poslíčky teda nemám,ale bříško mi také hodně spadlo a neustále mi tvrdne bříško.Dnes jsem byla na kontrole a DR říkal že ještě 4 týdny musim vydržet tak doufám že ho Eliška poslechla.Měj se moc krásně papa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky