Včera procházka a sopečný prach

18.04.2010

:C/): 33+0 .. Přesně tak už neposkočím. Včera jsme umyli okna, uvařili a šli na procházku. Bylo to moooc hezký. Klecanský přívoz je ňamňoidní. Než jsme došli tam, otekli mi prstíčky, ale za hoďku to povolilo. Zpátky už se mi zdálo břicho těžké a já neohrabaná. Doma jsem udělala véču, chvíli jsme se synkem probírali Stivína (referát) a zalehla jsem po půl desátý a 1,5 hodiny trvalo, než jsem se dostala z nejhoršího (tím nazývám pocit, že jsem unavená tak, že se nedostanu vyspršit), to bylo 11 večer. No a myslíte, že jsem usla? Nééé.. unavená jsem čučala do monitoru na Youtube na Lucii Vondráčkovou a pak na Australian´s got talent nebo Britain´s.. Na zádech se dusím, na boku bolí klouby.. pak potřebuju každou půl hodinu na WC, a když náhodou nastane klid a já najdu polohu na spaní, ten prcek uvnitř mi začne předvádět, jak se umí protahovat a točit..

No a jak na vás dopadá sopečný prach? Já nevím, jestli nejsem paranoidní, ale já v pátek uklízela.. V sobotu jsem musela znova, protože se mi na podlaze udělali černé stopy od pantoflí - z balkonu nebo navlhý z koupelny.. no a dneska koukám na podlahu a říkám si, že to není možný, že tu je zase svinčík a tak jsem zase nametla hromádku prachu. Vona ta sopečná činnost fakt dorazila až k nám do bytu! Se na to můžu! Kdo to má furt uklízet? Koště a mop už ani neuklízím..

jo a vyprala jsem už nějakou výbavu.. začala jsem peřinkama a povlečením.. pračce se to nelíbí, musím tam toho dávat míň..
Vyhrabala pár krabic..

Přítel spinká po 24 hodinách šichty, Tomík si maluje, pak ho vyzkouším z AJ. Jo a uvařila jsem zeleninovou polívku, moooc dobrý! Dala bych si kedlubnu..

Tak páááá :€s€: :€O: :a:

No já jsem každý den tak unavená,že spím jak zabitá aje mi všechno fuk.... :s:
Jinak te prach jsem naštěstí nepocítila..já uklízím jak blbec pořád,ale fakt jsem to nezaznamenala....
Jsi šikulka,že ses pustila do toho praníčka a pračku a ani sebe moc nezatěžuj... :P
Měj se moc hezky!!!Terka :\x: :h: :k:

Ahojky,ty Jani a jakej by jsi mela nazev pro me,kdyz me dnes dohnaly "kristovky",ty stara breco :-).Mlada holka jses!A tim,ze cekam 1.mimi budu muset jeste nejaky rok fungovat,aby se mladej nemusel za maminku stydet :-).
Sopecny prach mi nic nerika-asi proto,ze uz jsem 14 ni prach neutirala(ostuda jedna),tak ani nevim,jestli tam je nejaka nova vrstva ci ne.Dnes ne,ale zitra se do toho pustima zjistim to.
Jinak i me pomalinku prechazi ta euforie z tehotenstvi a ikdyz stale v noci dobre spim,neucuravam si nebo neotykam,preci jen plice toho uz zacinaji mit tak akorat dost a funim jak masina-hlavne po jidle.Nekdy dost neprijemnej pocit,kdyz lapu po dechu a zadnej kyslik.... :-(.ale jinak to jde.Gabi uz to rozbalila,tak jsem zvedava,kdo bude dalsi,me by par tydnu predem(2-3) vubec nevadilo :-).Tak pa pa mej se krasne,Shany 33

In reply to by Shany 32

U nás už je fuck, jestli 33 nebo 28.. to je jenom 5 let! Co je to proti 20letým - 18 až 25.. mladý kuřata. Podle zkusšeností, co jsem nabrala od svých 20 let za těch 8 let musím říct, že zkusit si to ještě jednou, tak ve 40 jdu do důchodu! Když o tom tak přemýšlím: Já se nikdy za svůj život nějak nestihla nudit.. pořád se něco dělo.

Já DOUFÁM, že tu porodíme všechny o 2-3 týdny dřív, protože tady trpíme všechny a nechápu, kdo vymyslel 40.tt, když stačí 38.tt!!! Ale ať to byl Bůh či příroda, každopádně jim asi 2 týdny nepřijdou jako nějaký čas.. a kromě toho, podle Bible je to stejně za trest, tak co..

Drž se.. závidím Ti tu kondičku..

Na mě taky dopadá prach, nejenom sopečný, :s: , ale pravda je, že venkovní tmavohnědý parapety jsou lehce poprášeny, setřela jsem ráno a večer je to tam znovu, aspoň z toho taky něco máme, :€): , škoda jen, že ten prach věku nejde ze sebe setřít, :a: .

In reply to by Bejby85

50 let se nedožiju! Tak rychle to utíká! Posledních 5 let uběhlo, ani nevím kam.. to je to, když člověk maká maká a maká, aby měl prachy a když je má, tak si je užije a nemyslí na zadní kolečka.. teď prašule nějak došli a jakoby se zastavil čas.. Je hrozný zjistit, že mi bude 28! Ani mladá, ani stará.. Co jsem za sebou zanechala? Co stihnu dokázat? Kurňa.. ty hormony se mnou flákaj! Docela prča.. musím si to pamatovat.. pak to přejde a bude ze mě zase chladná mrcha, jako před těhu! :///:

In reply to by Jana Kulhánková

Myslím, že to tak těma rozjuchanýma hormonama nebude, spíš se umíš zastavit a zamyslet, což se každýmu nepoštěstí, těhu a hlavně pobyt doma k tomu přispěl, ta stopka je fajn, ale zastavená rozjímající asi dlouho nevydržím, táhne mě to do toho cvrkotu, moc, a padesátka tady bude hned, uvidíš, ta se nevyhne ani chladné mrše, :€): .

In reply to by Jana Kulhánková

No, já už mám Kristovy leta, jak moc velký předěl to je, to netuším, ale pravda je, že jsem lenošná, né spíš pohodlná, mám se čím dál víc ráda a třetí dítko, bude mít rok, si vychutnávám, jako nikdy předtím, jsem tak nějak spokojená, doufám, že ta spokojennost se bude s přibývajícím prachem jen prohlubovat, že mě v závěru ten prach věku ani vadit nebude, takže, ať si chrlí, mrška jedna.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka