30tt

19.02.2008

Ahojdá, tak začínáme 30 týden a vážíme v hromadě 63 kg což je 9,5 kg nahoře a už si začínám připadat jak neohrabánek, hlavně když se drápu z auta a tak podobně :dance: ale to je normálka, hlavně že jsme zdravý a vcelku to dost utíká když si vezmu že za 11 týdnu už budu mít mimíska asi u sebe tak je to nářez :!k: A co vy jak se máme a co bříška???

Ahojky. Já byla dneska na kontrole, jsem 36tt a mám 11 kilo nahoře :00: Odteďka už budu chodit každej týden a taky na pásy. Taťulda nás vyvezl ještě na oběd, takže jsem teď přejezená k prasknutí a jen funím :///: Jen mi dělá trochu starosti, že se mi nemění délka fundu, od minulý kontroly je stejná... :?

ditousku, o té neohrabanosti raději už ani nemluvím...funím asi při jakékoliv činnosti a to se mi pořád zdá, že bříško ještě nemám tak velké a že bude ještě hůř..

In reply to by Ditousek

jak já jsem ráda, že máme výtah, do osmého patra bych to fakt nedala...ale teď se budem stěhovat do nového bytu, sice je v prvním patře, ale nějakých 20 schodů tam je...takže na konci těhu budu ještě pěkně trénovat... :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka