Kojení a zdraví

19.02.2008

http://www.novinky.cz/clanek/133509-cim-dele-jsou-deti-kojeny-tim-mene-… - a pak bych taky ještě dodal, že je důležité nové mimčo řádně zapít :)

Já jsem Filípka kojila 1rok. Půl roku plně a půl roku 6krát denně + normální papu. Pak jsem musela s kojením přestat, kvůli nemoci. I tak jsem v tomhle na sebe hrdá, protože to vydrží málokterá i se zoubkama. A když už, tak jen 1-2krát za den. Doufám, že to k něčemu bylo a kluk bude zdravý.....a vlastně i já. :)

Moje ségra kojila pomalu do dvou let. Holčina ( dnes jí je 18) nemocná skoro pořád, alergie, atopický ekzém.... Já kojila všechny 3 do půl roku. Pak bylo mlíčko slabé a nestačilo, tak jsme daly flašku. Holky jsou zdravé jako řípy - až na občasné nastydnutí. A to jsme vždycky jednou za 2-3 roky. Já osobně si myslím, že je to velice individuální. Každé dítě je jiné, každá máma má mlíčko pro každé dítko jinak a jiné. Kojit budu zase co to dá, ale když přestane moje mlíčko stačit, dám bez váhání flašku zas. A soustředím se zase i na správnou stravu a výživu v pozdějším věku. Netoleruju: tohle chci a tohle ne. Chápu, že má každý rád něco víc a něco míň. Ale jíst se má všechno s rozumem. Od malička. A nové mimčo řádně zapít - starý hloupý zvyk.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka