balíček

19.02.2008

tak zrovna před chvílí mi přivezli domů balík pro miminko, který jsem objednávala na netu..čekala jsem na to už 14 dní a už jsem myslela, že to ani nepřijde..takže konečně mám doma matraci do postýlky a pak dvoje krásný povlečení..na jednom jsou beránci na mráčku ve žlutém a na druhém jsou včeličky..tak se těším, až to vyperu a bude to pěkně voňavý...jo a ještě jsem objednávala hrací kolotoč na postýlku...jeeee už abych to měla vše sestavené... :dance: :dance: :dance:

Ahoj Petinko. Ty se máš :) Já už mám taky víc jak 14 dní objednaný u různých firem nějaký věci a pořád mi nic nechodí. Postýlku s matrací mám objednanou snad od Vánoc a měla by mi přijít zítra. Dávají si fakt na čas. Hlavně že někteří chtějí peníze předem a pak kde nic tu nic. Furt tam maj jenom napsaný "Objednávka přijata nebo že se vyřizuje" :( Ach jo. Jinak kolotoč mám taky a už dost dlouho a každej den ho malýmu v bříšku pouštím, aby byl pak na tu hudbu zvyklej :ww:

In reply to by Petinka

Já už jsem sama na tý hudbě závislá :ww: Navíc jsem někde četla, že prej je dobrý naučit mimčo ještě v bříšku na nějakou melodii a pak mu ji pouštět, že ho to uklidní, když slyší něco známýho :one: :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no já ani nemluvím...teď na konci února se budem stěhovat do nového bytu, takže s přípravama pořád vyčkávám..tak už se nemůžu dočkat, jak se na to hned vrhnu..však už mám taky na čase.. :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka